Miten M600:n ohjelmistojen versiot tarkistetaan?

M600:n ja siihen yhdistetyn puhelimen Polar- ja Wear OS by Google -ohjelmistot on pidettävä ajan tasalla, jotta älykello toimii sulavasti.

Näin voit tarkistaa M600-laitteeseen liittyvien neljän eri ohjelmiston versiot.

Uusimmat Polar- ja Wear OS by Google -ohjelmistojen versiot M600:ssa:

Wear OS by Google -järjestelmäohjelmisto 2.8
Home-sovellus 2.27.0
Koontiversion numero OWDB.180305.015
Polar sovellus 2.3.1

1. M600:n Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän ohjelmistoversion tarkistaminen:

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.
  2. Etsi Asetukset-kohta ja napauta sitä.
  3. Napauta luettelon lopussa olevaa Järjestelmä-kohtaa.
  4. Valitse Tietoja.
    Jos aiot ottaa yhteyttä Polarin asiakaspalveluun, katso kohta Koontiversion numero.
  5. Valitse Versiot.
  6. Tarkista Wear OS by Google versionumero.
    Jos aiot ottaa yhteyttä Polarin asiakaspalveluun, tarkista myös Google Play ‑palveluiden versionumero.

Selvitä, miten Wear OS -käyttöjärjestelmä (ja koontiversio) päivitetään.

2. Polar-sovelluksen version tarkistaminen:

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Selaa päävalikkoa alaspäin.
  3. Vedä valikon alin kohta hetkeksi ylös.
  4. Tarkista version numero.

Selvitä, miten älykellon sovellukset päivitetään (Polar-sovellus mukaan lukien)

Uusimmat puhelimeen tarvittavien sovellusten versiot:

Android iOS
Wear OS sovellus 2.27.0 3.16.12
Polar Flow app Flow App update page

3. Wear OS -sovelluksen version tarkistaminen:

1. Avaa Wear OS -sovellus puhelimessasi.
  2. Android-puhelinten käyttäjät: Napauta oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä.
    iPhonen käyttäjät: Napauta Asetukset-kuvaketta.
  3. Siirry kohtaan Tietoja.
  4. Android-puhelinten käyttäjät: Version numero on luettelon alimpana.
    iPhonen käyttäjät: Tarkista luettelon alapuolella oleva v.-numero.

4. Polar Flow -sovelluksen version tarkistaminen:

Android-puhelinten käyttäjät:

1. Avaa Polar Flow -sovellus puhelimessasi.
  2. Avaa vasemmassa yläkulmassa oleva Flow-sovelluksen valikko.
  3. Napauta nimeäsi/profiilikuvaasi.
  4. Näet Polar Flow:n versionumeron vierittämällä sivua alas asti.

iPhonen käyttäjät:

1. Avaa Polar Flow -sovellus puhelimessasi.
  2. Avaa Flow-sovelluksen valikko oikeasta alakulmasta napauttamalla Lisää.
  3. Tarkista versionumero sivun alta.

Selvitä, miten puhelimen Polar Flow- ja Wear OS -sovellukset päivitetään.

Päivitetty: 06.09.2019

Chat
Chat