Olet täällä: Polar-ominaisuudet > M600 Käyttöohje | Lajiprofiilit

Lajiprofiilit

Lajiprofiilit ovat M600:n Polar-sovelluksessa käytettävissä olevat lajivaihtoehdot.

M600:n Polar-sovelluksessa on seitsemän oletuslajiprofiilia:

• Ryhmäliikunta
  • Juoksu
  • Voimaharjoittelu
  • Pyöräily
  • Uinti
  • Muu sisäliikunta
  • Muu ulkoliikunta

Voit lisätä ja poistaa lajiprofiileja Polar Flow -mobiilisovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa. Voit myös määrittää kuhunkin profiiliin lajikohtaisia asetuksia. Voit esimerkiksi luoda räätälöidyt harjoitusnäkymät kutakin lajia varten ja valita, mitä tietoja haluat nähdä harjoituksen aikana: pelkän sykkeen tai pelkän nopeuden ja matkan sen mukaan, mikä sopii omiin tarpeisiisi parhaiten.

M600:n Polar-sovelluksessa voi olla kerralla enintään 20 lajiprofiilia. Polar Flow -mobiilisovelluksessa ja Polar Flow -verkkopalvelussa lajiprofiilien määrää ei ole rajoitettu.

Katso lisätietoja Polarin tukisivujen kohdasta Lajiprofiilit Polar Flow -verkkopalvelussa tai Lajiprofiilit Polar Flow -sovelluksessa.