Olet täällä: Asetukset > Lentokonetila

Lentokonetila

Lentokonetilassa M600:n Bluetooth- ja wifi-yhteydet ovat pois käytöstä. Voit edelleen käyttää joitakin älykellon perustoimintoja, kuten harjoitella Polar-sovelluksella ja käyttää ranteesta mitattavaa sykettä harjoituksen aikana. Et kuitenkaan voi synkronoida tietoja Polar Flow -mobiilisovellukseen tai käyttää M600-laitetta langattoman lisälaitteen kanssa.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön / pois käytöstä

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta lentokonekuvaketta.

TAI

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  2. Selaa luetteloa ja etsi Lentokonetila-kohta.
  3. Ota lentokonetila käyttöön (valitsin on sininen) ja pois käytöstä (valitsin on harmaa) napauttamalla Lentokonetila-kohtaa.