Olet täällä: M600:n käyttäminen > Musiikki

Musiikki M600:ssa

Puhelimessa soivan musiikin hallinta

Voit hallita puhelimestasi kuuntelemaasi musiikkia M600:n avulla. Kun alat kuunnella musiikkia puhelimellasi, M600:n aloitusnäyttöön tulee musiikin hallintapainikkeet sisältävä ilmoitus. Voit selata ja käyttää M600-laitetta tavalliseen tapaan kuunnellessasi musiikkia. Paina vain laitteen sivussa olevaa virtapainiketta tai pyyhkäise musiikin hallintapainikkeet alas, niin näet normaalin aloitusnäytön. Voit palata musiikin hallintapainikkeet sisältävään ilmoitukseen pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin aloitusnäytön alareunasta.

Musiikin hallintapainikkeet älykellossa

• Voit ohittaa kappaleita sekä keskeyttää musiikin ja käynnistää sen uudelleen.
  • Napauta musiikin hallintapainikkeet sisältävää ilmoitusta, niin voit säätää äänenvoimakkuutta.
  • Käyttämästäsi musiikkisovelluksesta riippuen pyyhkäisy ylöspäin voi tuoda käytettäviin lisää vaihtoehtoja, kuten musiikin selaamisen ja soittolistojen soittamisen.

Luvusta Harjoituksen aikana näet, miten voit hallita musiikkia harjoittelun aikana sulkematta Polar-sovellusta.

Musiikin kuuntelu ilman verkkoyhteyttä

Jos M600 on yhdistetty Bluetooth-äänilaitetta, voit ladata musiikkia M600-laitteeseen ja kuunnella sitä myös silloin, kun M600 ei ole yhteydessä puhelimeesi* esimerkiksi mennessäsi juoksemaan tai pyöräilemään ottamatta puhelintasi mukaan. Lisää ohjeita musiikin kuunteluun ilman puhelinta on Wear OS by Google -ohjesivulla.

*Musiikin kuuntelu ilman verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä Kiinassa, Hongkongissa eikä Taiwanissa.