Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Harjoittelu Polar-sovelluksella > M600:n käyttö

M600:n käyttö

Urheilukäyttöön optimoidussa älykellossasi on sisäänrakennettu sykesensori, joka mittaa sykettä ranteesta. Jotta saat ranteesta tarkat sykelukemat, ranneke on kiinnitettävä napakasti ranteeseen juuri ranneluun taakse ja laitteen näytön on oltava ylöspäin. Sensorin on kosketettava ihoa, mutta ranneke ei saa olla niin tiukalla, että se haittaa verenkiertoa.

Kun et harjoittele, pidä ranneke hieman löysemmällä normaalin kellon rannekkeen tapaan. Kiristä se kuitenkin harjoitusten ajaksi varmistaaksesi, että saat tarkat sykelukemat ranteesta. Jos ranteen iholla on tatuointeja, vältä anturin asettamista aivan niiden kohdalle, sillä tämä voi estää tarkkojen lukemien saamisen.

Jos kätesi ja ihosi ovat usein kylmät, ihoa kannattaa lämmittää sensorin alta. Laita veri kiertämään ennen kuin aloitat harjoituksen!

Lajeissa, joissa anturin pitäminen paikallaan ranteessa on haastavampaa, tai jos anturin lähellä olevissa lihaksissa ja jänteissä on painetta tai liikettä, suosittelemme kiinnitysvyöllä varustetun Polar-sykesensorin käyttämistä, jotta syke saadaan mitattua paremmin. Katso lisätietoja kohdasta Polar-sovelluksen ja sykesensorin yhdistäminen.

Vaikka keho antaa useita subjektiivisia merkkejä toiminnastaan harjoituksen aikana (rasittumisen tunne, hengityksen tiheys, fyysiset tuntemukset), mikään näistä ei ole yhtä luotettava kuin sykkeen mittaus. Menetelmä on objektiivinen, ja siihen vaikuttavat sekä sisäiset että ulkoiset tekijät, joten sen avulla voit luotettavasti mitata fyysistä tilaasi.