Fit

Google Fit™ -sovelluksella voit määrittää päivittäisiä kuntotavoitteita ja näet, miten lähellä olet niiden saavuttamista. Fit seuraa askeleita, aikaa, matkaa ja kaloreita.

Päivittäisen aktiivisuutesi edistymisen näyttäminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Fit ja napauta sitä.
  2. Pyyhkäise näyttöä ylöspäin, niin näet, kuinka aktiivinen olet ollut Tänään: Näet enemmän tietoja napauttamalla yksityiskohtia.

Näet myös nykyisen sykkeesi sovelluksen avulla: Etsi sydänkuvake pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin ja napauta kuvaketta.

Voit lisätä uusia kuntotavoitteita napauttamalla Lisää tavoite.

Katso tarkemmat ohjeet Google Fit -sovelluksen käyttöön Wear OS by Google -ohjesivustolta.