Olet täällä: Polar-ominaisuudet > Polar Smart Coaching -ominaisuudet > Polar Sleep Plus

Polar Sleep PlusTM

M600:n Polar-sovellus seuraa nukkumistasi, jos käytät laitetta yöllä. Laite havaitsee, kun nukahdat ja heräät, sekä kerää tietoa unestasi perusteellista analyysia varten. Analyysi on saatavilla Polar Flow ‑sovelluksessa ja ‑verkkopalvelussa. Älykello havaitsee kätesi liikkeet yöllä ja tallentaa kaikki unijakson aikana tapahtuneet keskeytykset. Saat tietää, kuinka paljon todella nukuit.

Jotta pääset alkuun, määritä unesi tavoiteaika Polar Flow’n asetuksissa. Sen jälkeen riittää, kun pidät M600-laitetta ranteessasi yöllä. Saat tarkempaa tietoa Sleep Plus -toiminnosta tästä [ohjeesta].

Unta koskevat tiedot Polar-sovelluksessa

Kun M600 havaitsee, että olet herännyt, saat älykelloosi ilmoituksen, että unianalyysisi on valmis. Avaa uniyhteenveto napauttamalla ilmoitusta.

Voit lopettaa unen seurannan myös manuaalisesti.

Unen seurannan lopettaminen manuaalisesti

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Etsi Päiväni-kohta pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin ja napauta sitä.
  3. Napauta Avaa uniyhteenveto? -korttia.
  4. Lopeta unen seuranta napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Unitietokortti ja uniyhteenveto

Näet unitietokortin Päiväni-kohdassa. Näet tarkemman uniyhteenvedon napauttamalla korttia.

Uniaika
Varsinaisen unen prosenttiosuus
Unen yhtenäisyys

Unikortissa voit myös arvioida unesi. Avaa unen arviointivaihtoehdot napauttamalla korttia, jossa on hymiöt. Napauta sitten hymiötä, joka kuvaa parhaiten mielikuvaasi siitä, miten nukuit kuluneena yönä.

Unen yhteenvetonäkymässä näytetään seuraavat tiedot:

Uniaika: Koko ajanjakso nukahtamisen ja heräämisen välillä.

Nukahtamisen ajankohta.

Heräämisen ajankohta.

Varsinainen uni: Uniaikasi prosenttiosuus ja kesto, jonka todella olit unessa. Tarkemmin sanottuna se tarkoittaa uniaikaa, josta keskeytykset on vähennetty.

Unen yhtenäisyys: Arvio unen yhtäjaksoisuudesta (asteikolla 1–5).

Unen erittely: Varsinaisen unesi ja unen keskeytysten osuuden esitys suhteessa unesi tavoiteaikaan.

Unipalaute: Saamasi palaute perustuu unitietoihisi, unitavoitteeseesi ja unen itsearviointiisi.

Unitiedot Polar Flow -sovelluksessa ja -verkkopalvelussa

Unitiedot näkyvät Polar Flow -sovelluksessa ja -verkkopalvelussa, kun M600:n Polar-sovellus on synkronoitu. Flow-sovelluksessa ja ‑verkkopalvelussa näytetään yö- ja viikkokohtaiset unitietonäkymät. Voit tarkastella unitietoja Flow-verkkopalvelun Uni-välilehdellä, joka sijaitsee Päiväkirja-kohdassa. Voit lisätä unitietosi myös Edistyminen-välilehden Aktiivisuusraportit-kohtaan.

Polar Flow ‑sovelluksessa ja -verkkopalvelussa voit asettaa unesi tavoiteajan ja määrittää, kuinka pitkään aiot nukkua öisin. Voit myös arvioida unesi. Jos nukahtamisen ja heräämisen ajankohdat on ilmoitettu väärin, voit myös muokata niitä sovelluksessa ja verkkopalvelussa. Saat palautetta unestasi riippuen unitiedoistasi, unesi tavoiteajasta ja unesi arvioinnista.

Seuraamalla unirytmiäsi huomaat päivittäisen elämän muutosten vaikutukset ja löydät sopivan tasapainon levon, päivittäisen aktiivisuuden ja harjoittelun välillä.

Lue lisää Polar Sleep Plus ‑toiminnosta tästä kattavasta oppaasta.