Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar M600:n käyttöohje

Polar M600 -älykellon esittely

Onnittelut Polar M600:n valinnasta! Nyt siihen on saatavilla Wear OS by Google™ -käyttöjärjestelmä.

Polar M600 tuo ulottuvillesi Wear OS by Google -järjestelmän käytännöllisyyden ja Polarin tehokkaat harjoitteluominaisuudet. Polar-sovelluksen ansiosta se sopii ihanteellisesti sekä harjoittelun että ympärivuorokautisen aktiivisuutesi seuraamiseen.

Polar M600 -urheilukello on yhteensopiva sellaisten älypuhelinten kanssa, joissa on Android™ 4.4 käyttöjärjestelmä tai uudempi tai iOS® 10.0 käyttöjärjestelmä tai uudempi. iPhonen käyttäjillä on oltava malli 5 tai uudempi. Käy puhelimesi selaimella osoitteessa g.co/WearCheck ja tarkista, onko puhelimesi Wear OS by Google -yhteensopiva. Yhdistä Polar M600 ja älypuhelimesi ja ota Wear OS by Google -älykellosi käyttöön. Käytössäsi ovat esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

Voit myös liittää älykellon wifi-verkkoon ja ladata sovelluksia, pelejä ja kellotauluja Play Kauppa -sovelluksesta.

M600:ssa on myös rannesykemittari ja integroitu GPS. Kun harjoittelet Polar-sovelluksella, saat Polarin ainutlaatuiset Smart Coaching -ominaisuudet älykelloosi. Uusi urheilukäyttöön optimoitu älykello kannustaa noudattamaan aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa.

Polar Flow -verkkopalvelun kautta voit analysoida harjoituksiasi, aktiivisuuttasi ja nukkumistasi. Yhdessä Polar Flow -verkkopalvelun ja älypuhelimeen asennettavan Polar Flow -sovelluksen kanssa M600 auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaasti ja ymmärtämään, miten valintasi ja elämäntapasi vaikuttavat hyvinvointiisi.

Tutustu uuteen Polar M600 urheilukelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Löydät M600-laitetta koskevia ohjevideoita ja tukidokumentteja osoitteesta support.polar.com/fi/M600. Lisätietoja Wear OS by Googlesta löydät Wear OS by Google -ohjekeskuksesta.