Olet täällä: M600:n käyttäminen > Google Assistant

Google Assistant

Toistaiseksi tämä toiminto on käytettävissä vain englanniksi, ranskaksi, saksaksi, japaniksi, koreaksi ja portugaliksi (Brasilia).

Voit pyytää Google Assistantilta apua äänikomennoilla. Ensin älykellon ”Ok Google” -puheentunnistustoiminto on otettava käyttöön.

”Ok Google” -puheentunnistustoiminnon ottaminen käyttöön

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta asetuskuvaketta.
  4. Etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  5. Ota Ok Google -tunnistus käyttöön napauttamalla sitä (valitsin muuttuu siniseksi).

Google Assistantin avaaminen

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna tai sano ”Ok Google”. Näyttöön tulee teksti Hi, how can I help?(Hei, kuinka voin auttaa?).
  3. Pyydä Google Assistantilta apua. Voit esimerkiksi kysyä, "How do you say `hello´ in Spanish?" (miten sanotaan ”hei” espanjaksi) tai sanoa "Start a run." (aloita juoksulenkki).

Mitä Google Assistantilta voi kysyä

Voit kysyä M600:lta vastauksia kysymyksiin, jotka haluat selvittää. Voit esimerkiksi kääntää sanoja, ratkaista laskutehtäviä tai selvittää satunnaisia faktoja. Vastaus kysymykseesi tulee M600:n näyttöön. Kysymyksestäsi riippuen älykello saattaa ehdottaa myös aiheeseen liittyvää tietoa sisältävää linkkiä, jonka voit avata puhelimellasi.

Voit myös pyytää Google Assistantia tekemään helppoja tehtäviä, kuten asettamaan ajastimen tai lähettämään tekstiviestin.

Jos odotat hetken tekstin ”Puhu nyt” tultua M600:n näyttöön, näytön alareunaan tulee pieni ylöspäin osoittava nuoli. Pyyhkäise näyttöä ylöspäin, niin näet esimerkkejä asioista, joita Google Assistantilta voi kysyä.

Katso lisätietoja Google Assistantista Wear OS by Google -ohjesivustolta.