Olet täällä: M600:n käyttäminen > Viestintä > Puhelut

Puhelut

Huomaa, että puhelimen on oltava yhteydessä M600-laitteeseen Bluetooth-yhteydellä, jotta näet saapuvat puhelut älykellossa ja jotta voit soittaa puheluja M600:n avulla.

Saapuvien puhelujen käsittely M600:ssa

Kun saat puhelun, näet soittajan M600:n näytöstä. Voit hylätä puhelun M600:n avulla.

Saapuvan puhelun hylkääminen

• Napauta M600:n näytössä näkyvää puhelunhylkäyskuvaketta.

Puhelun soittaminen M600:sta

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Voit soittaa puheluja M600-laitteesta yhteystietoluettelossa oleville henkilöille. M600 näyttää Googlen yhteystietoihin tallentamasi yhteystiedot.

Puhelun soittaminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Yhteystiedot ja napauta sitä.
  2. Etsi sen henkilön nimi, jolle haluat soittaa, ja napauta sitä.
  3. Etsi yhteystietojen eri ominaisuuksia selaamalla yhteystiedon yksityiskohtia ja napauta puhelinkuvaketta.
  4. Puhelu alkaa puhelimessa. Puhu puhelun vastaanottajan kanssa puhelimen avulla.

Voit myös pyytää Google Assistantia soittamaan puhelun Googlen yhteystietoihin tallentamillesi henkilöille. Lue lisää Google Assistantin käyttämisestä Wear OS by Googlein avulla Wear OS by Google -ohjeesta.