Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > Sovellusvalikko > Etsi puhelimeni

Etsi puhelimeni

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Jos et löydä puhelintasi, M600 saa sen soimaan myös sen ollessa äänettömällä tai värinähälytyksellä.

Huomaa, että M600-laitteen on oltava yhdistettynä puhelimeesi Bluetooth-yhteydellä, jotta tämä toiminto toimii.

Puhelimen soittaminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Etsi puhelimeni -kohta ja napauta sitä.
  2. Jos puhelin on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella, se alkaa soida. Jos ei, yritä siirtyä alle 10 metrin päähän puhelimestasi sellaiseen paikkaan, että sinun ja puhelimesi välissä ei ole kiinteitä esineitä.
  3. Voit hiljentää puhelimen napauttamalla M600:n näytössä olevaa X-merkkiä tai avaamalla puhelimesi.