Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Polar-sovelluksen selaaminen

Polar-sovelluksen selaaminen

Polar-sovelluksen avaaminen

• Paina M600:n etupainiketta (huomaa, että muut sovellukset on suljettava ensin).

Vaihtoehto:

• Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Polar ja napauta sitä.

Vaihtoehto:

• Käytä äänikomentoa:
  1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Sano "Ok Google".
  3. Sano ”avaa Polar” tai ”aloita harjoitus”.

Katso alempaa ohjeet ”Ok Google” -puheentunnistustoiminnon käyttöönottoon, jotta voit selata Polar-sovellusta äänikomennoilla.

Polar-sovelluksen selaaminen kosketusnäytöllä ja ranneliikkeillä

Valikoiden, luetteloiden ja yhteenvetojen selaaminen

• Pyyhkäise näyttöä ylös tai alas.

Vaihtoehto:

• Käännä rannettasi sisään- ja ulospäin.

Kohteiden valitseminen

• Napauta kuvakkeita.

Taaksepäin palaaminen

• Pyyhkäise näyttöä vasemmalta oikealle.

Polar-sovelluksen sulkeminen

• Ravista rannettasi.

Polar-sovelluksen selaaminen etupainikkeella

• Avaa Training (Harjoittelu) -kohta painamalla etupainiketta Polar-sovelluksen valikossa.
  • Valitse näytössä näkyvä lajiprofiilin kuvake painamalla etupainiketta lajiprofiililuettelossa.
  • Merkitse manuaalinen kierros painamalla etupainiketta harjoittelun aikana.
  • Keskeytä harjoitus pitämällä etupainiketta painettuna harjoittelun aikana.
  • Lopeta harjoitus pitämällä etupainiketta painettuna harjoituksen ollessa keskeytettynä.
  • Avaa Polar-sovelluksen valikko painamalla etupainiketta harjoituksen jälkeen näytettävässä yhteenvetonäkymässä.

Polar-sovelluksen selaaminen äänikomennoilla

Voit selata Polar-sovellusta myös äänikomennoilla. Ensin älykellon ”Ok Google” -puheentunnistustoiminto on otettava käyttöön.

”Ok Google” -puheentunnistustoiminnon ottaminen käyttöön

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta asetuskuvaketta.
  4. Etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  5. Ota Ok Google -tunnistus käyttöön napauttamalla sitä (valitsin muuttuu siniseksi).

Harjoituksen aloittaminen

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Sano "Ok Google".
  3. Aloita harjoitus sanomalla joko ”aloita juoksulenkki” tai ”aloita pyörälenkki”.
  4. Vaihtoehto:

Avaa lajiprofiililuettelo sanomalla ”aloita harjoitus” ja aloita harjoitus napauttamalla haluamaasi lajia.

Harjoituksen keskeyttäminen

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Sano ”lopeta juoksulenkki” tai ”lopeta pyörälenkki”.