Olet täällä: Asetukset > Polar-sovelluksen päivittäminen

Polar-sovelluksen päivittäminen

Seuraavat ohjeet koskevat myös Polar-kellotaulut-sovelluksen päivittämistä.

M600:ssa oleva Polar-sovellus päivitetään älykellon Play Kauppa -sovelluksen kautta.
Android-puhelinten käyttäjät: Play Kauppa -sovelluksen käyttäminen älykellossa edellyttää, että M600 on yhteydessä wifi-verkkoon tai Bluetooth-yhteyden avulla puhelimeesi, joka on yhteydessä Internetiin.
iPhonen käyttäjät: Play Kauppa -sovelluksen käyttäminen edellyttää, että M600 on yhteydessä wifi-verkkoon.

Jos sallit Play Kauppa -sovelluksen päivittää sovellukset automaattisesti, myös M600:ssa olevaan Polar-sovellukseen ladataan aina uusimmat parannukset ja korjaukset.

Jos M600:ssa olevan Play Kauppa -sovelluksen automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, M600-laitteeseen tulee ilmoitus, kun Polar-sovellukseen on saatavilla uusi päivitys. Huomaa, että Polar-sovelluksen nimi Play Kaupassa on Polar Flow - Activity & Sports. Päivitä sovellus manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaan.

Polar-sovelluksen päivittäminen manuaalisesti

1. Avaa Play Kauppa -sovellus napauttamalla Polar Flow - Activity & Sports -sovellukseen saatavilla olevaa päivitystä koskevaa ilmoitusta.
  2. Siirry kohtaan Päivitykset ja napauta Polar Flow - Activity & Sports.
  3. Etsi päivitys selaamalla näyttöä ylöspäin ja lataa päivitys älykelloosi napauttamalla Päivitä.

Saat ilmoituksen kun Polar Flow - Activity & Sports -päivitys on asennettu onnistuneesti M600-laitteeseen. Saat myös ilmoituksen, että Polar-sovellus on päivitetty.

Katso myös tämän käyttöohjeen luku Järjestelmäohjelmiston päivittäminen ja Polar-tukisivuilla oleva artikkeli Miten M600:n ohjelmistojen versiot tarkistetaan.