Multisport

Med Multisport kan du inkludere flere sportsgrene i et enkelt træningspas og nemt skifte mellem sportsgrene uden at afbryde din træningsmåling. Under et træningspas med flere sportsgrene overvåges dine skiftezonetider mellem sportsgrene automatisk, så du kan se, hvor længe du var om at skifte fra den ene sportsgren til den anden.

Et træningspas med forskellige sportsgrene kan udføres på to forskellige måder: fast multisport og fri multisport. I en fast multisport (multisportsprofiler på Polar-listen over sportsgrene), som f.eks. triatlon, er sporgrenenes rækkefølge fast, og de skal udføres i denne specifikke rækkefølge. I fri multisport kan du vælge den sportsgren, du ønsker at udføre, og i hvilken rækkefølge du udfører dem, ved at vælge dem på listen over sportsgrene. Du kan også skifte frem og tilbage mellem sportsgrene.

For oplysninger om, hvordan et multisportspas startes, henvises der til Start et træningspas