Du er her: Polar Flow > Brugervejledning til Polar V800 | Webservicen Polar Flow

Webservicen Polar Flow

Med webservicen Polar Flow kan du planlægge og analysere hver eneste detalje af din træning og lære mere om din præstation. Opsæt og tilpas V800, så den passer perfekt til dine træningsbehov, ved at tilføje sportsgrene og brugertilpasse indstillinger og træningsvisninger. Følg og analysér din udvikling visuelt, opret træningsmål, og tilføj dem og dine favoritruter i dine favoritter.

Med Flow-webservicen kan du:

• Analysere alle dine træningsoplysninger med visuelle grafer og en rutevisning
  • Sammenligne specifikke data med andre, som f.eks. omgange eller hastighed over for puls
  • Analysere sportsspecifikke data i multisportstræning
  • Se, hvordan din træningsmængde påvirker din samlede restitutionsstatus
  • Se langsigtet udvikling ved at følge de tendenser og oplysninger, der er vigtigst for dig
  • Følge din udvikling med sportsspecifikke ugentlige eller månedlige rapporter
  • Dele højdepunkter med dine følgere
  • Genopleve dine og andres træningspas bagefter

For at gå i gang med at bruge Flow-webservicen skal du gå ind på flow.polar.com/start og oprette din Polar-konto, hvis du ikke allerede har en. Download og installér FlowSync-software fra det samme sted for at kunne synkronisere data mellem V800 og Flow-webservicen. Hent også Flow-appen til din mobil for at få øjeblikkelige analyser og datasynkronisering til webservicen.

Nyheder

I Nyheder kan du se, hvad du har lavet på det seneste, og du kan se dine venners aktiviteter og kommentarer.

Udforsk

I Udforsk kan du opdage træningspas og ruter ved at gennemse kortet, føje dem til dine favoritter og synkronisere dem til din V800. Se offentlige træningspas, som andre brugere har delt, og genoplev dine egne eller andre personers ruter, og se hvor højdepunkterne er foregået.

Dagbog

I Dagbog kan du se dine planlagte træningspas og gennemse tidligere resultater. Den viste information omfatter: træningsplaner i dags-, uge- eller månedsvisning, individuelle pas, tests og ugentlige opsummeringer.

Udvikling

I Udvikling kan du følge din udvikling med rapporter. Rapporter er en praktisk måde at følge din udvikling på under træning gennem længere perioder. I uge-, måneds- og årsrapporter kan du vælge sportsgrenen til rapporten. I en brugertilpasset periode kan du både vælge perioden og sportsgrenen. Vælg tidsperioden og sportsgrenen til rapporten fra rullelisten, og tryk på hjulikonet for at vælge de ønskede data i rapportgrafen.

Gå ind på www.polar.com/en/support/flow for support og flere oplysninger om brug af webservicen Polar Flow.