Du er her: Funktioner > Brugervejledning til Polar V800 | GPS

GPS

V800 har en indbygget GPS, der giver nøjagtig hastigheds- og distancemåling for en række udendørs sportsgrene og viser din rute på et kort i Flow-appen og -webservicen efter dit træningspas.

V800 indeholder følgende GPS-funktioner:

• Distance: Giver dig nøjagtig distance under og efter dit træningspas.
  • Hastighed/tempo: Nøjagtige oplysninger om hastighed/tempo under og efter dit træningspas.
  • Løbstempo: Hjælper dig med at holde et stabilt tempo og opnå din forudbestemte-tid for en bestemt distance.
  • Løbeindeks: I V800 er løbeindekset baseret på puls-, hastigheds- og højdedata, der måles under løbet. Det giver oplysninger om dit præstationsniveau, både aerob kondition og løbeøkonomi. I V800 kan denne funktion også genkende, hvis du løber op eller ned ad bakke.
  • Tilbage til start: Fører dig til dit startpunkt på den kortest mulige afstand og viser afstanden til dit startpunkt. Nu kan du afprøve mere dristige ruter og udforske dem på sikker vis, med visheden om at du kun skal berøre en enkelt knap for at se retningen til dit startpunkt.
  • Rutevejledning: Følger dine tidligere målte ruter og delte ruter fra Polar Flow.
  • Tilstanden Strømsparing,langt pas og Middel nøjagtighed GPS: Lader dig spare på batteritiden af din V800 under lange træningspas. Dine GPS-data lagres ved intervaller på 60 sekunder i strømsparetilstand, og i tilstanden med middel nøjagtighed lagres de ved intervaller på 30 sekunder. Et længere interval giver dig mere registreringstid. Når du bruger strømsparetilstand eller stedbaseret automatisk omgang med middel nøjagtighed, kan der ikke anvendes automatisk afbrydelse og rutevejledning. Derudover kan der ikke anvendes Running Index, med mindre du har en skosensor, og der kan ikke anvendes Løbstempo, med mindre du har en skosensor eller hastighedssensor.
  • Hældning: Se din hældning under dit træningspas. Stejlhed op/ned ad bakke vises i procenter og grader. Er kun tilgængelig i tilstand med GPS af høj nøjagtighed.

Når du bruger strømsparetilstand, er GPS-dataene ikke så nøjagtige som i tilstand med høj nøjagtighed. Strømsparetilstand anbefales kun til brug i lange pas, der varer over 10 timer.

Når du bruger strømsparetilstand under cykling vises din aktuelle hastighed ikke.

Når du træner med enten en Polar Skosensor Bluetooth® Smart eller Polar Hastighedssensor Bluetooth® Smart med GPS slået til, indsamles der hastigheds- og distanceinformation fra skosensoren eller hastighedssensoren, ikke GPS'en. Ruteinformationen indsamles dog fra GPS'en.

For at opnå den bedste GPS-ydeevne bør du bære V800 på dit håndled med displayet opad. Pga. GPS-antennens placering på V800 anbefales det ikke at bære den med displayet på undersiden af dit håndled. Når du monterer den på et cykelstyr, skal du sørge for, at displayet vender opad.