Du er her: Træning > Efter træning

Efter træning

Få øjeblikkelige analyser og et dybdegående indblik i din træning og restitution med V800 samt Flow-appen og -webservicen.

Træningsopsummering på din V800

Efter hvert træningspas få du en øjeblikkelig træningsopsummering af dit pas. Når du har set din træningsopsummering, kan du også se, hvordan dit træningspas har påvirket din restitutionsstatus.

Informationen i opsummeringen afhænger af sportsprofilen og de anvendte sensorer. Den viste information omfatter:

• Træningsbelastning og den nødvendige restitutionstid for træningspasset
  • Træningsudbytte
  • Træningspassets starttid og varighed
  • Gennemsnitlig og maksimal hastighed/tempo, distance
  • Gennemsnitlig og maksimal puls og samlede pulszoner
  • Højdekompenserede kalorier og fedtforbrændingsprocent af kalorier,
  • Løbeindeks
  • Gennemsnitlig og maksimal kadence (løb og cykel)
  • Gennemsnitlig og maksimal skridtlængde (løb)
  • Maksimal højde, opstigning og nedstigning
  • Detaljerede oplysninger om omgang

For at få vist din træningsopsummering senere skal du gå ind under Dagbog og vælge dagen og derefter vælge opsummeringen af det trøningspas, du ønsker at få vist.

Opsummering af enkelt sportsgren

Opsummering af enkelt sportsgren omfatter detaljerede oplysninger om dit træningspas.

Starttid

Varighed

Distance (vises kun, hvis GPS-funktionen er slået til eller Polar Sko Sensor bruges. Bluetooth® Smart/ Polar Hastighedssensor Bluetooth® Smart er i brug)

Løbstid

Gnm. hastighed under løb

Vises kun, hvis der anvendes løbstempo

Træningsmængde

Restitution påkrævet for dette træningspas

Træningsudbytte

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Vises, hvis pulsmåleren er i brug, og vises ikke under multisport-træningspas

Pulszoner

Vises, hvis pulsmåleren er i brug

Gnm. puls

Maksimumpuls

Kalorier

Fedtforbrænding % af kalorier

Gnm. hastighed/tempo

Maks. hastighed/tempo

Løbeindeks

Vises, hvis sportstypen er løb, og hvis GPS eller Polar Sko Sensor Bluetooth® Smart er i brug

Gnm. kadence

Maks. kadence

Vises, hvis Polar Sko Sensor Bluetooth® Smart er i brug

Gnm. skridtlængde

Maks. skridtlængde

Vises, hvis Polar Sko Sensor Bluetooth® Smart er i brug

Gnm. kadence

Maks. kadence

Vises, hvis Polar Kadencesensor Bluetooth® Smart er i brug

Maks. højde

Opstigning

Nedstigning

Vises, hvis højde er i brug

Omgange

Bedste omgang

Gnm. omgang

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Automatiske omgange

Bedste omgang

Gnm. omgang

Tryk på START for yderligere oplysninger.

Opsummering af multisport

Opsummering af multisport omfatter en samlet opsummering af træningspasset samt sportsspecifikke opsummeringer.

Opsummering af multisport giver dig de generelle oplysninger om hele træningspasset.

Varighed

Distance

Tryk på START for at få vist yderligere oplysninger om hele træningspasset. For at få vist detaljerede sportsspecifikke oplysninger kan du gennemgå dem med OP/NED og ved at trykke på START i opsummeringen af sportsgrenen.

Appen Polar Flow

Synkronisér din V800 med Flow-appen for at analysere dine data med det samme efter hvert træningspas. Med Flow-appen kan du få et hurtigt overblik over dine træningsdata offline.

Få oplysninger under Appen Polar Flow

Webservicen Polar Flow

Med webservicen Polar Flow kan du analysere hver eneste detalje af din træning og lære mere om din præstation. Følg din udvikling og del dine bedste træningspas med andre.

Få flere oplysninger under Webservicen Polar Flow