Du er her: Kom i gang > Introduktion

Polar V800 Brugervejledningl

Introduktion

Tillykke med din nye V800! V800 er udformet til krævende atleter og sportsgrene, og dens GPS, Smart Coaching og aktivitetsmålinger 24/7 hjælper dig med at nå din toppræstation. Få et øjeblikkeligt overblik over din træning lige efter træningspasset med Flow-app, og planlæg din træning og få en detaljeret analyse af denne med Flow-webservicen.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med din nye træningspartner. Gå ind på support.polar.com/da/support/V800 for at se videovejledningerne og den nyeste version af denne brugervejledning.

V800

Overvåg dine træningsdata, som f.eks. puls, hastighed, distance og rute, og selv de mindste aktiviteter i din dagligdag.

H7 pulsmåler*

Se din øjeblikkelige og nøjagtige puls på din V800 under træning, også når du svømmer. Din puls er information, der bruges til at analysere, hvordan dit træningspas gik.

USB-kabel

Brug det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet og til at synkronisere data mellem din V800 og Polar Flow-webservicen via FlowSync software.

Appen Polar Flow

Se dine træningsdata med det samme efter hvert træningspas. Flow app synkroniserer dine træningsdata trådløst til webservicen Polar Flow. Download den fra App Store eller Google Play.

Polar FlowSync Software

Med Flowsync software kan du synkronisere data mellem din V800 og Flow-webtjenesten på din computer gennem USB-kablet. Gå ind på www.flow.polar.com/start for at downloade og installere Polar FlowSync software.

Webservicen Polar Flow

Planlæg og analysér hver eneste detalje af din træning, brugertilpas din enhed og lær mere om din præstation på polar.com/flow.

*Kun inkluderet i V800 med pulsmålersæt. Hvis du har købt et sæt, som ikke indeholder en pulsmåler, kan du altid købe en senere.