Du er her: Funktioner > Smart Coaching > Træningsmængde

Træningsmængde

Træningsmængde er skriftlig tilbagemelding om, hvor anstrengende et enkelt træningspas var. Beregningen af træningsmængden er baseret på forbruget af kritiske energikilder (kulhydrater og protein) under træning. Det giver mulighed for at sammenligne mængderne af forskellige typer træningspas. Med henblik på at kunne foretage en mere nøjagtig sammenligning af forskellige træningspas har vi omdannet din træningsmængde til en omtrentlig estimering af restitutionsbehov.

Træningsmængden tager hensyn til forskellige faktorer, der påvirker din træningsmængde og dit estimerede restitutionsbehov. Disse omfatter HRsit, HRmax, VO2max, køn, alder, højde, vægt og din træningsbaggrund. Dine aerobe og anaerobe tærskler (kan indstilles i Flow-webtjenesten), puls under træning og varigheden af dit pas påvirker også beregningen. Derudover reflekteres det, hvor anstrengende den udførte sportsgren er, i din træningsmængde og dit restitutionsbehov, når den sportsspecifikke faktor anvendes.

Efter hvert træningspas i træningsopsummeringen modtager du en beskrivelse af din træningsmængde og den tid, der anses for at være nødvendig for at restituere fra træningspasset.

Kontrollér de estimerede restitutionsbehov for de forskellige træningsmængder fra dette diagram.

Se en mere detaljeret visuel fortolkning af din træningsmængde og restitution i Flow-webservicen.