Du er her: Træning > Tag pulsmåleren på

Tag pulsmåleren på

Brug vores pulsmålere under træning for at få mest muligt ud af Polars enestående Smart Coaching-funktioner. Pulsdata giver dig et indblik i din fysiske tilstand, og hvordan din krop reagerer på træning. Dette hjælper dig med at finjustere dine træningsplaner og nå din toppræstation.

En pulsmåler giver dig et fysiologisk overblik, gennem en nøjagtig pulsmåling, over din krops reaktion på de trinvise ændringer i din fysiske aktivitet. Selvom der er mange subjektive spor på, hvordan din krop reagerer under træning (opfattet anstrengelse, vejrtrækning, fysiske fornemmelser), er ingen af dem så pålidelig som pulsmåling. Den er objektiv og påvirkes både af interne og eksterne faktorer - hvilket betyder, at du får en pålidelig måling af din fysiske tilstand.

Par pulsmåler

1. Tag din pulsmåler på, og tryk på START i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand.
  2. Strejf din sensor med V800 for at parre bliver vist. Strejf din pulsmåler med V800, og vent derefter på, at den bliver fundet.
  3. Enheds-ID'et Par Polar H7 xxxxxxxx vises. Vælg Ja.
  4. Parring udført vises, når du er færdig.

Du kan også parre en ny sensor i Indstillinger > Generelle indstillinger > Par og synkronisér > Par anden enhed. Få flere oplysninger om parring under Parring

Når du bruger en H7 pulsmåler, finder V800 muligvis din puls via GymLink-transmission, inden du har parret den. Sørg for, at du har parret din pulsmåler, inden du begynder at træne. GymLink-transmission er optimal til brug under svømning. Derfor vises din puls med grå farve i andre sportsprofiler, hvis du ikke har parret din pulsmåler via Bluetooth®.

1. Fugt stroppens elektrodeområder.
  2. Fastgør sendermodulet til stroppen.
  3. Juster stroppens længde, så den sidder tæt, men behageligt. Fastgør stroppen omkring brystet, lige under brystmusklerne, og fastgør hægten til den anden ende af stroppen.
  4. Kontroller, at de fugtige elektrodeområder har god kontakt med huden, og at Polar-logoet på sendermodulet sidder midt på brystkassen og vender opad.

Fjern sendermodulet fra stroppen, og skyl stroppen under rindende vand efter hvert træningspas. Sved og fugt kan holde pulsmåleren aktiveret, så husk at tørre den af.