Du er her: Polar Flow > Webservicen Polar Flow > Favoritter

Favoritter

I Favoritter kan du lagre og styre dine foretrukne ruter og træningsmål på Flow-webservicen. Din V800 kan indeholde højst 20 favoritter ad gangen. Antallet af favoritter på Flow-webtjenesten er ubegrænset. Hvis du har over 20 favoritter på Flow-webservicen overføres de første 20 på listen til din V800 under synkronisering.

Du kan ændre rækkefølgen af dine favoritter ved at trække og indsætte dem. Vælg den favorit, du ønsker at flytte, og træk den til det ønskede sted på listen.

Føj en rute til Favoritter

Tilføj en rute, der er registreret af dig eller en anden bruger, i dine favoritter. Når du har synkroniseret den med din V800, kan du følge den med rutevejledning.

1. Når du ser en rute, skal du klikke på favoritikonet nederst til højre på kortet.
  2. Giv ruten et navn, og vælg Gem.
  3. Ruten føjes til dine favoritter

Tilføj et træningsmål i Favoritter:

1. Opret et træningsmål.
  2. Klik på favoritikonet nederst til højre på siden.
  3. Målet føjes til dine favoritter

eller

1. Vælg et eksisterende mål fra din Dagbog.
  2. Klik på favoritikonet nederst til højre på siden.
  3. Målet føjes til dine favoritter.

Redigér en favorit

1. Klik på favoritikonet øverst til højre ved siden af dit navn. Alle dine foretrukne ruter og træningsmål vises.
  2. Vælg den favorit, du ønsker at redigere:
  • Ruter: Navnet på en rute kan ændres, men ruten på kortet kan ikke redigeres.
  • Træningsmål: Redigér rutens navn, eller vælg Redigér nederst til højre for at modificere målet.

Fjern en favorit

Klik på slette-ikonet øverst til højre på ruten eller træningsmålet for at fjerne det fra favoritlisten.