Du er her: Kom i gang > Grundlæggende indstillinger

Grundlæggende indstillinger

For at få mest muligt ud af din V800 bedes du gå ind på flow.polar.com/start, hvor du kan få lette anvisninger til, hvordan du opsætter din V800, downloader den nyeste firmware og tager Flow-webservicen i brug. Hvis du allerede har en Polar-konto, er det ikke nødvendigt at registrere en ny konto på Flow-webservicen. Du kan logge ind med det samme brugernavn og den samme adgangskode, du f.eks. bruger på polarpersonaltrainer.com.

Når du har opladet din V800, er det tid til at indtaste de grundlæggende indstillinger. For at opnå de mest præcise og personlige træningsdata er det vigtigt, at du indtaster de nøjagtige fysiske indstillinger, som f.eks. træningsbaggrund, alder, vægt og køn, da de kan påvirke kalorieberegningen, din træningsmængde samt andre Smart Coaching-funktioner.

Vælg sprog vises. Tryk start for at vælge English.

Hvis du vælger et andet sprog end English, føres du hen til polar.com/flow for at hente sproget. Når du tager V800 i brug med Flow-webservicen, kan du tilføje et andet sprog under opsætningen. Hvis du vil tilføje et andet sprog senere, skal du gå ind på polar.com/flow og logge ind. Klik på dit navn/profilbillede øverst til højre, vælg Produkter og derefter V800-indstillinger. Vælg det ønskede sprog på listen, og synkronisér med din V800. Du kan vælge mellem følgende sprog: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Português, 简体中文, Suomi eller Svenska.

Hvis du vælger English, vises Opsæt din Polar V800. Opsæt følgende data, og bekræft hvert valg med knappen Start. Hvis du på noget som helst tidspunkt ønsker at vende tilbage og ændre en indstilling, skal du trykke på Tilbage, indtil du når den indstilling, du ønsker at ændre.

1. Tidsformat : Vælg 12 t eller 24 t. Hvis du har valgt 12 t, skal du vælge AM eller PM. Indstil derefter den lokale tid.
  2. Dato: Indtast den aktuelle dato.
  3. Enheder: Vælg metriske (kg, cm, °C) eller britiske (lb, ft,°F) enheder.
  4. Jeg har mit produkt på : Vælg Venstre hånd eller Højre hånd.
  5. Vægt: Angiv din vægt.
  6. Højde: Angiv din højde.
  7. Fødselsdato: Angiv din fødselsdato.
  8. Køn: Vælg Mand eller Kvinde.
  9. Træningsbaggrund : Sjælden (0-1 t/uge), Regelmæssig (1-3 t/uge), Ofte (3-5 t/uge), Hård (5-8 t/uge), Semi-Pro (8-12 t/uge), Pro (12+ t/uge). Få flere oplysninger om træningsbaggrund under Fysiske indstillinger
  10. Klar til start! vises, når du har udført indstillingerne, og V800 skifter til tidsvisning.