Du er her: Funktioner > Svømning på åbent vand

Svømning på åbent vand

Profilen Svømning på åbent vand bringer metrik af freestyle-svømning til dine svømninger på åbent vand. Når du bruger den, måler V800 din svømmedistance, dit svømmetempo, din svømmetagsfrekvens for freestyle samt din rute. Din rute måles med GPS, og du kan se den på et kort, når du har svømmet, i Flow-appen og Flow-webservicen.

Sørg for, at du har indstillet hvilken hånd, du har V800 på, for at få den mest nøjagtige information. Dette kan indstilles under Generelle indstillinger på din V800.

Svømmestile

Freestyle er den eneste stil, der genkendes af profilen Svømning på åbent vand.

Tempo og distance

V800 bruger GPS til at beregne tempoet og distancen, mens du svømmer.

Svømmetagsfrekvens

Din svømmetagsfrekvens (hvor mange svømmetag, du tager i minuttet) beregnes for freestyle.

Start et træningspas for Svømning på åbent vand

1. Tryk på START i tidsvisning for at åbne førtræningstilstand, og rul til profilen Svømning på åbent vand.
  2. Tryk på START for at begynde træningsmålingen.

Mens du svømmer

Mens du svømmer, kan du se følgende på displayet:

• Distance
  • Tempo
  • Tid
  • Svømmetagsfrekvens (freestyle)
  • Puls og pulszoner

Du kan tilpasse det, der vises på displayet, i sportsprofilsektionen i Flow-webservicen.

Efter din svømning

I træningsopsummeringen på din V800 kan du se:

• Svømmetid
  • Gennemsnitlig og maksimal puls (hvis der anvendes en H7 pulsmåler)
  • Gennemsnitligt og maksimalt tempo (tempo/100 meter eller tempo/100 yard)
  • Gennemsnitlig og maksimal svømmetagsfrekvens for freestyle
  • Distance

Efter dit pas kan du se din rute på et kort og en detaljeret udspecificering af din svømning i Flow-appen og Flow-webservicen.