Du er her: Funktioner > GPS > Tilbage til start

Tilbage til start

Funktionen Tilbage til start fører dig tilbage til startpunktet af dit træningspas eller til et gemt POI.

Sådan bruger du funktionen Tilbage til start:

1. Tryk på LYS og hold den nede. Hurtigmenu vises.
  2. Vælg Slå positionsguide til, Indstil målpunkt vises.
  3. Vælg Startpunkt (standard).

Du kan ændre målpunktet ved at vende tilbage til Hurtigmenu og vælge Skift målpunkt. Der skal gemmes mindst ét POI under dit træningspas, for at du kan ændre målpunktet.

Sådan vender du tilbage til dit startpunkt:

• Skift til visningen Tilbage til start.
  • Hold V800 vandret foran dig.
  • Bliv ved med at bevæge dig, for at V800 kan registrere din retning. En pil peger i retningen af dit startpunkt.
  • For at vende tilbage til startpunktet skal du altid vende mod pilens retning.
  • V800 viser også retningen og den direkte afstand (fugleflugtslinien) mellem dig og startpunktet.

Når du befinder dig i ukendte omgivelser, bør du altid have et kort på dig, hvis V800 skulle miste satellitsignalet, eller hvis der ikke er mere batteri tilbage.