Nalazite se ovdje: Važne informacije > Briga o uređaju M600

Briga o uređaju M600

Poput drugih elektroničkih uređaja, Polar M600 treba pažljivo koristiti. Prijedlozi u nastavku pomoći će da ispunite jamstvene obveze i uživate u ovom proizvodu dugi niz godina.

Ne punite uređaj ako je njegov priključak za punjenje mokar.

Održavajte uređaj za vježbanje čistim.

  • Preporučujemo da uređaj i silikonsku narukvicu operete nakon svakog vježbanja mlazom vode u blagoj otopini sapuna. Izvadite uređaj iz narukvice i operite ih posebno. Po potrebi ih osušite mekim ručnikom.

Nužno je da uređaj i narukvicu operete ako ste ih nosili u bazenu s klorom koji se koristi za održavanje čistoće bazena.

  • Ako uređaj ne nosite 24/7, prebrišite vlagu prije nego ga pohranite. Nemojte ga pohraniti u neprozračan materijal ili u vlažnu okolinu, npr. u plastičnu vrećicu ili u vlažnu torbu za vježbanje.
  • Po potrebi ga prebrišite mekim ručnikom. Prljavštinu s uređaja za vježbanje odstranite vlažnim papirnatim ručnikom. Ako želite zadržati vodonepropusnost, ne perite uređaj za vježbanje uređajem za čišćenje stlačenom vodom. Za čišćenje nikada ne koristite alkohol ili drugi abrazivni materijal poput čelične vune ili kemijskih sredstava.
  • Kada uređaj M600 priključite na računalo ili USB adapter za napajanje, provjerite da na punjaču uređaja M600 nema vlage, dlaka, prašine ili prljavštine. Pažljivo obrišite svu prljavštinu ili vlagu. Ne koristite oštre alate pri čišćenju kako ne bi došlo do ogrebotina.

Radna temperatura -10 °C do +50 °C / +14 °F do +122 °F

Čuvanje

Uređaj za vježbanje čuvajte na hladnom i suhom mjestu. Ne držite ih u vlažnom okruženju, neprozračnom materijalu (plastičnoj vreći ili sportskoj torbi) niti s vodljivim materijalom (mokar ručnik). Ne izlažite uređaj za vježbanje izravnoj sunčevoj svjetlosti duže razdoblje npr. ne ostavljajte ga u automobilu ili na biciklu.

Preporučujemo da uređaj za vježbanje pohranite djelomično ili potpuno napunjen. Baterija se polako troši kada je pohranjena. Planirate li pohraniti uređaj za vježbanje na nekoliko mjeseci, preporučujemo vam da ga nadopunite nakon nekoliko mjeseci. Tako ćete produžiti radni vijek baterije.

Servis

Tijekom prve dvije godine jamstvenog razdoblja, preporučujemo da servis obavite u ovlaštenom Polar servisnom centru. Jamstvo ne obuhvaća štetu ili posljedičnu štetu prouzročenu u servisu koji nije ovlašten od tvrtke Polar Electro. Dodatne informacije pronaći ćete u Ograničeno međunarodno jamstvo Polar.

Podatke za kontakt i sve adrese servisnog centra Polar pronaći ćete na support.polar.com i internetskoj stranici za vašu zemlju.