Nalazite se ovdje: Vježbanje s Polarom > Sinkronizacija

Sinkronizacija

Morate imati Polar račun da biste mogli sinkronizirati podatke između aplikacije Polar na uređaju M600, mobilne aplikacije Polar Flow i internetske usluge Polar Flow. Račun ste već izradili ako ste završili podešavanje uređaja M600.


Automatska sinkronizacija podatka o vježbanju

Aplikacija Polar na uređaju M600 automatski će sinkronizirati podatke o vašem vježbanju i aktivnostima s aplikacijom Polar Flow nakon završetka vježbanja. Automatska sinkronizacije će raditi ako ste prijavljeni u mobilnu aplikaciju s vašim Polar računom, a telefon i uređaj M600 su povezani.
Korisnici Android telefona: Telefon i uređaj M600 moraju se povezati preko Bluetooth ili Wi-Fi veze.
Korisnici iPhonea: Telefon i uređaj M600 moraju se povezati preko Bluetooth veze.

Aplikacija Polar će sinkronizirati podatke o vašim aktivnostima s mobilnom aplikacijom i ako ste dobili upozorenje o neaktivnosti ili ste ostvarili cilj za dnevne aktivnosti.

Kada se podaci o vašim aktivnostima i vježbanju osvježavaju u mobilnoj aplikaciji, podaci će se automatski sinkronizirati i s internetskom uslugom Polar Flow putem internetske veze.

Napomena korisnicima iPhone uređaja! Ako ne vježbate s aplikacijom Polar, a podatke o svojim aktivnostima želite vidjeti u mobilnoj aplikaciji, morat ćete ručno izvršiti sinkronizaciju.


Sinkronizacija izmijenjenih postavki

Podešavanje postavki Polar računa, dodavanje i uklanjanje sportskih profila, stvaranje ciljeva vježbanja i uređivanje postavki sportskih profila – to su radnje koje možete izvoditi i na internetskoj usluzi Polar Flow i u istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Ako je telefon povezan s internetom, sve promjene izvršene u mobilnoj automatski će se sinkronizirati između mobilne aplikacije i internetske usluge. Ako izvršite promjene u internetskoj usluzi Polar Flow, one će se sinkronizirati s vašom mobilnom aplikacijom sljedeći put kada je otvorite na telefonu.

Odnosi se na Polar M600 koji je uparen s Android telefonom

Ako je uređaj M600 uparen s Android telefonom, izmijenjene postavke će se automatski sinkronizirati između mobilne aplikacije i aplikacije Polar na uređaju M600 putem Bluetooth ili Wi-Fi veze.

Odnosi se na Polar M600 koji je uparen s iPhone uređajem

Ako je uređaj M600 uparen s iPhone uređajem, morat ćete ručno sinkronizirati postavke između mobilne aplikacije i aplikacije Polar na uređaju M600.


Ručna sinkronizacija podataka o aktivnostima i izmijenjenih postavki (korisnici iPhone uređaja)

  1. Pritisnite prednji gumb na uređaju M600 kako bi se otvorila aplikacija Polar.
  2. Prelazite prstom prema dolje kroz izbornik dok ne pronađete stavku Sync (Sinkroniziraj), dodirnite je.
  3. Za vrijeme sinkronizacije, na satu se prikazuje poruka Syncing (Sinkronizacija u tijeku), a nakon uspješno završene sinkronizacije poruka Completed (Dovršeno).

Više informacija u vezi korištenja aplikacije Polar Flow pronaći ćete na Polarovim stranicama za podršku.

Više informacija u vezi korištenja internetske usluge Polar Flow pronaći ćete na Polarovim stranicama za podršku.