Nalazite se ovdje: Vježbanje s Polarom > Aplikacija Polar i internetska usluga Polar Flow

Aplikacija Polar i internetska usluga Polar Flow

Aplikacija Polar

Aplikacija Polar na uređaju M600 pretvorit će pametni sat sa sustavom Wear OS by Google u Polar uređaj za praćenje sportova i aktivnosti.

Aplikacija pati podatke o vašem vježbanju kao što su brzina otkucaja srca, brzina, udaljenost i ruta. Osim toga, ona neprekidno mjeri vaše aktivnosti: možete vidjeti koliko ste koraka napravili, koju udaljenost se prešli i količinu utrošenih kalorija. Ako uređaj M600 nosite u krevetu, dobit ćete i analizu vremena provedenog u snu i njegove kvalitete.

Dohvaćanje aplikacije

Kako bi Polarove značajke praćenja aktivnosti i vježbanja mogle raditi na uređaju M600, na telefon instalirajte aplikaciju Polar Flow iz trgovine Google Play ili App Store i aktivirajte aplikaciju Polar na pametnom satu. Više informacija o aktiviranju aplikacije Polar na uređaju M600 potražite ovdje.


Aplikacija Polar Flow

U mobilnoj aplikaciji Polar Flow možete vidjeti brzo tumačenje podataka o vježbanju i aktivnostima. Osim toga, u aplikaciji možete promijeniti neke postavke i planirati vježbanje.

Podaci o vježbanju

Aplikacija Polar Flow pruža brzi pregled vježbanja na telefonu, odmah po njegovu završetku. Tjedne sažetke vježbanja pronaći ćete u tjednom dnevniku pa s prijateljima podijelite svoja najbolja dostignuća putem funkcije Flow Feed.

Podaci o aktivnostima

U mobilnoj aplikaciji možete vidjeti detaljnu analizu vaših dnevnih aktivnosti. Pogledajte koliko vremena ste proveli na pojedinim intenzitetima aktivnosti i saznajte koliko vam nedostaje do dnevnog cilja i kako ćete ga ostvariti. Možete vidjeti i detaljne informacije o podacima o spavanju.

Promjena postavki i planiranje vježbanja

U aplikaciji Polar Flow možete promijeniti postavke vašeg Polar računa i neke osnovne postavke uređaja. Osim toga, možete dodavati i uklanjati sportske profile, ali i izrađivati brze ciljeve vježbanja ili ciljeve vježbanja u fazama i tako isplanirati svoje vježbanje.

Podršku i dodatne informacije o korištenju aplikacije Polar Flow pronaći ćete na support.polar.com/en/support/Flow_app.

Upute o sinkronizaciji podataka o vježbanju i aktivnostima i promijenjenim postavkama između aplikacije Polar i mobilne aplikacije Polar Flow potražite u odjeljku Sinkronizacija.


Internetska usluga Polar Flow

Na internetskoj usluzi Polar Flow možete planirati i detaljno analizirati vježbanje i tako saznati više o vašoj izvedbi.

Osim toga, na internetskoj usluzi možete i dodavati nove sportske profile i uređivati njihove postavke – tako možete savršeno prilagoditi aplikaciju Polar na uređaju M600 potrebama vašeg vježbanja. Na primjer, možete namjestiti postavke pregleda vježbanja za svaki sport i odabrati podatke koji želite da se prikazuju dok vježbate.

Osim toga, možete pratiti i vizualno analizirati svoj napredak, pridružiti se mreži drugih vježbača i dobiti vama prilagođen program vježbanja za određenu utrku. Za početak korištenja internetske usluge Polar Flow, idite na flow.polar.com i prijavite se s Polar računom koji ste izradili prilikom postavljanja uređaja M600.

Funkcije Feed (Praćenje), Explore (Istraži) i Diary (Dnevnik)

U stavci Feed (Praćenje) možete vidjeti što ste vi i vaši prijatelji radili u zadnje vrijeme. Pogledajte naše najnovije preglede vježbanja i aktivnosti, podijelite svoja najveća dostignuća, komentirajte i izrazite sviđanje za aktivnosti vaših prijatelja. U Explore (Istraži) možete pregledati kartu i podijeljena vježbanja drugih korisnika uz podatke o ruti. Osim toga, možete i oživiti rute drugih osoba kako biste vidjeli na kojim mjestima su se dogodile najbitnije stavke. U stavci Diary (Dnevnik) možete vidjeti svoje dnevne aktivnosti i planirana vježbanja (ciljeve vježbanja), ali i pregledavati rezultate prošlih vježbanja.

Progress (Napredak)

U stavci Progress (Napredak) možete pratiti svoj razvoj prema izvještajima. Izvještaji su praktičan način praćenja vašeg napretka u vježbanju tijekom dužeg vremenskog razdoblja. U tjednim, mjesečnim i godišnjim izvještajima možete odabrati sport o kojemu želite izvještaj. U prilagođenom razdoblju možete odabrati razdoblje i sport. S padajućih popisa odaberite vremensko razdoblje i sport pa pritisnite ikonu kotača kako biste odabrali podatke koje želite pregledati na grafu izvještaja.

Zajednica

U Flow Groups (Flow grupe), Clubs (Klubovi) i Events (Događaji) možete pronaći ostale vježbače koji vježbaju za isti događaj ili u istom rekreacijskom klubu kao i vi. A možete i izraditi vlastitu grupu za osobe s kojima želite vježbati. Možete podijeliti svoja vježbanja i savjete o istom, komentirati rezultate vježbanja drugih članova i biti dijelom Polar zajednice.

Programi

U stavci Programs (Programi) možete izraditi program trčanja koji će pomoći u vježbanju za utrke na 5000 metara, 10.000 metara, polumaraton i maraton. Polarov Running Program (Program trčanja) je prilagođen vašem događaju, uzima u obzir vaše osobine, učestalost vježbanja i vrijeme pripreme.

Za podršku i dodatne informacije o korištenju internetske usluge Polar Flow idite na support.polar.com/en/support/flow

Detaljne upute za uređivanje sportskih profila potražite u Polar sportskim profilima na internetskoj usluzi Flow.