Nalazite se ovdje: Početak rada > Uvod

Korisnički vodič za Polar M600

Uvod u Polar M600

Čestitamo vam na novom uređaju Polar M600, opremljenom sustavom Wear OS by Google™!

Pomoću uređaja Polar M600 možete uživati u praktičnosti koju pruža Wear OS by Google i snazi Polarovih sportskih značajki. Savršen je za praćenje vježbanja i 24/7 aktivnosti s aplikacijom Polar.

Sportski sat Polar M600 radi s pametnim telefonima sa sustavima Android™ 4.4+ i iOS® 10.0+. Korisnici iPhone uređaja moraju imati model 5 ili noviji. Posjetite g.co/WearCheck na telefonu i provjerite je li kompatibilan s aplikacijom Wear OS by Google. Uparite novi uređaj Polar M600 s pametnim telefonom i uživajte u značajkama pametnog sata Wear OS by Google. Primjerice, možete:

Osim toga, pametni sat možete povezati s Wi-Fi mrežom te iz aplikacije Play Store preuzeti aplikacije, igre i izglede satova.

Uređaj M600 ima i uređaj za praćenje brzine otkucaja srca izmjerenih na ručnom zglobu i integrirani GPS. Kada vježbate pomoću aplikacije Polar, na satu će se aktivirati jedinstvene Polarove značajke pametnog vježbanja. Dopustite vašem novom pametnom satu optimiziranom za sportove da vas potakne prema aktivnijem i zdravijem životu.

Polar Flow je internetski prozor u vaše vježbanje, aktivnosti i spavanje. Ako ga na pametnom telefonu koristite zajedno s internetskom uslugom Polar Flow i istoimenom mobilnom aplikacijom, M600 olakšava učinkovito vježbanje i shvaćanje utjecaja vaših izbora i navika na vaše opće stanje.

Ovaj će vam korisnički priručnik pomoći da počnete koristiti novi sportski sat Polar M600. Video vodiče i česta pitanja za M600 pronaći ćete na support.polar.com/en/M600. Dodatne informacije o aplikaciji Wear OS by Google potražite u Centru za pomoć za Wear OS by Google.