Nalazite se ovdje: Korištenje uređaja M600 > Google Assistant

Google Assistant

Ova značajka za sada je dostupna samo na engleskom, francuskom, njemačkom, japanskom, korejskom i portugalskom (Brazil) jeziku.

Glasom zatražite pomoć od aplikacije Google Assistant. Međutim, prvo morate uključiti prepoznavanje glasa "Ok Google" na pametnom satu.

Uključivanje prepoznavanja glasa "Ok Google"

  1. Aktivirajte zaslon uređaja M600 i dođite na početni zaslon.
  2. Prstom prijeđite s vrha početnog zaslona prema dolje kako biste pristupili izborniku Quick settings (Brze postavke).
  3. Dodirnite ikonu postavki.
  4. Pronađite i dodirnite Personalization (Osobna prilagodba).
  5. Dodirnite "Ok Google" otkrivanje radi uključivanja (sklopka će postati plava).

Otvaranje aplikacije Google Assistant

  1. Aktiviraj zaslon uređaja M600 i pomaknite se na početni zaslon.
  2. Pritisnite i zadržite bočni gumb za uključivanje/isključivanje ili izgovorite „Ok Google“ (U redu, Google). Prikazat će se tekst Hi, how can I help? (Pozdrav, kako mogu pomoći?)
  3. Zatražite pomoća aplikacije Google Assistant. Na primjer, izgovorite „How do you say ‘hello’ in Spanish?“ (Kako se na španjolskom kaže ‘bok’?“ ili „Start a run“ (Započni trčanje).

Koja pitanja možete postavljati Google Assistantu

Od uređaja M600 možete zatražiti odgovore koje želite saznati. Na primjer, tako možete prevoditi riječi, rješavati matematičke probleme i pretraživači informacije s bilo kojeg polja. Odgovor će se prikazati na zaslonu uređaja M600. Za neka pitanja, pametni sat će prikazati poveznicu koja sadrži odgovarajuće informacije, a koju možete otvoriti na telefonu.

Google Assistant možete također koristiti za izvođenje jednostavnih zadataka kao što je podešavanje tajmera ili slanje teksta.

Ako malo pričekate nakon prikaza poruke „Pozdrav, kako mogu pomoći?“ na zaslonu uređaja M600, u donjem dijelu zaslona vidjet ćete malu strelicu okrenutu prema gore. Nakon toga prijeđite prstom gore kako bi se prikazali primjeri pitanja koja možete postaviti vašem Google Assistantu.

Dodatne informacije u vezi aplikacije Google Assistant potražite na stranici pomoći za Wear OS by Google.