Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Nošenje uređaja M430

Nošenje uređaja M430

Za vrijeme mjerenja brzine otkucaja srca na ručnom zglobu

Za precizno mjerenje brzine otkucaja srca na ručnom zglobu, udobno postavite M430 na gornji dio ručnog zgloba, odmah iza kosti ručnog zgloba. Senzor mora stalno dodirivati kožu, ali ne prejako kako se ne bi zaustavio protok krvi. Kako bi mjerenje brzine otkucaja srca bilo što točnije, predlažemo da nosite M430 nekoliko minuta prije nego započnete s mjerenjem brzine otkucaja srca. Više informacija potražite u poglavlju Vježbanje s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu.

Nakon vježbanja tijekom kojeg ste se jako oznojili, preporučujemo da uređaj M430 operete pod mlazom vode u blagoj otopini sapuna i vode. Zatim ga posušite mekim ručnikom. Pričekajte da se posuši prije nego započnete s punjenjem.

Kada ne mjerite brzinu otkucaja srca na ručnom zglobu

Malo otpustite narukvicu kako bi udobnije ležala na ruci i kako bi vaša koža mogla disati. Nosite M430 onako kako nosite običan sat.

Povremeno prozračite ručni zglob, posebno ako imate osjetljivu kožu. Skinite M430 i napunite ga. Na taj način odmarate kožu i uređaj i bit ćete spremni za sljedeće vježbanje.