Nalazite se ovdje: Polar Flow > Aplikacija Polar Flow

Aplikacija Polar Flow

U mobilnoj aplikaciji Polar Flow možete vidjeti brzo tumačenje podataka o vježbanju i aktivnostima. Osim toga, u aplikaciji možete planirati vježbanje.

Podaci o vježbanju

Pomoću aplikacije Polar Flow možete jednostavno pristupiti podacima o vašim prošlim i planiranim vježbanjima i izrađivati nove ciljeve vježbanja. Možete odabrati brzi cilj ili cilj u fazama.

Odmah ćete dobiti brz pregled vašeg vježbanja i mogućnost analize svake pojedinosti vaše izvedbe. U dnevniku vježbanja pogledajte tjedne preglede vježbanja. Osim toga, najbitnije stavke vašeg vježbanja možete i podijeliti s vašim pratiteljima pomoću funkcije Dijeljenje slika.

Podaci o aktivnostima

Pogledajte pojedinosti o vašim aktivnostima 24/7. Saznajte što vam nedostaje da ostvarite svoj cilj za dnevne aktivnosti i kako ćete u tome uspjeti. Pregledajte korake, koracima prijeđenu udaljenost i utrošene kalorije.

Podaci o spavanju

Praćenjem svojih uzoraka spavanja možete primijetiti da li na njih utječu neke promjene u svakodnevnom životu i pronaći ravnotežu između odmora, dnevnih aktivnosti i vježbanja. Pomoću aplikacije Polar Flow možete pratiti vrijeme, količinu i kvalitetu vašeg spavanja.

Možete postaviti željeno vrijeme spavanja i tako definirati koliko dugo želite spavati svaku noć. Osim toga, spavanje možete i ocijeniti. Dobit ćete povratne informacije o vašem spavanju koje se temelje na podacima o spavanju, željenom vremenu spavanja i vašoj ocjeni spavanja.

Sportski profili

U aplikaciji Flow možete jednostavno dodavati, uređivati, uklanjati i ponovno organizirati sportske profile. U aplikaciji Flow i na uređaju M430 možete imati do 20 aktivnih sportskih profila.

Dijeljenje slika

Pomoću funkcije dijeljenja slika u sklopu aplikacije Flow možete dijeliti slike s integriranim podacima o vježbanju putem najpopularnijih društvenih medija kao što su Facebook i Instagram, s integriranim podacima o vježbanju. Možete podijeliti postojeću sliku ili snimiti novu i prilagoditi je vašim podacima o vježbanju. Ako je za vrijeme vježbanja uključeno GPS snimanje, možete podijeliti i snimak rute vježbanja.

Početak korištenja aplikacije Flow

Uređaj M430 možete postaviti pomoću mobilnog uređaja i aplikacije Flow.

Prije nego je počnete koristiti, aplikaciju Flow preuzmite s usluge App Store ili Google Play na vaš mobilni uređaj. Podršku i dodatne informacije o korištenju aplikacije Polar Flow pronaći ćete na support.polar.com/en/support/Flow_app.

Prije početka korištenja novog mobilnog uređaja (pametnog telefona, tableta), potrebno je upariti ga sa uređajem M430. Više informacija pronaći ćete u poglavlju Uparivanje.

Uređaj M430 automatski će nakon vježbanja sinkronizirati vaše podatke o vježbanju s aplikacijom Flow. Ako telefon ima vezu s internetom, podaci o vašim aktivnostima i vježbanju automatski će se sinkronizirati i s internetskom uslugom Flow. Aplikacija Flow najlakši je način sinkronizacije podataka o vježbanju na uređaju M430 s istoimenom internetskom uslugom. Upute o sinkronizaciji pronaći ćete u Sinkronizacija.

 

Za dodatne informacije i upute o značajkama aplikacije Flow, posjetite stranicu za podršku aplikacije Polar Flow.