Nalazite se ovdje: Značajke > Mjerenje brzine i kadence na ručnom zglobu

Mjerenje brzine i kadence na ručnom zglobu

Uređaj M430 mjeri brzinu i prijeđenu udaljenost prema pokretima ručnog zgloba pomoću ugrađenog akcelerometra. Ova značajka je praktična prilikom trčanja u zatvorenom ili na mjestima sa slabim GPS signalom. Kako biste postigli maksimalnu preciznost, pravilno postavite dominantnu ruku i visinu. Mjerenje brzine i prijeđene udaljenosti na ručnom zglobu najbolje funkcionira za vrijeme trčanja prirodnim tempom uz koji se osjećate udobno.

Udobno postavite M430 na ručni zglob kako biste izbjegli trešnju. Uređaj uvijek nosite na istom mjestu na ručnom zglobu kako bi očitane vrijednosti bile dosljedne. Na toj ruci nemojte nositi druge uređaje poput satova, uređaja za praćenje aktivnosti i narukvica za telefone. Osim toga, tom rukom nemojte držati stvari poput karte ili telefona.

Mjerenje brzine i prijeđene udaljenosti na ručnom zglobu dostupno je za sljedeće trkačke sportove: Hodanje, lagano trčanje, trčanje, cestovno trčanje, atletsko trčanje, trčanje po ergometru, trčanje po stazama i ultra trčanje. Ako želite vidjeti brzinu i prijeđenu udaljenost za vrijeme vježbanja, dodajte brzinu i udaljenost na prikaz vježbanja sportskog profila koji koristite za vrijeme trčanja. To možete učiniti u području Sport Profiles (Sportski profili) u mobilnoj aplikaciji Polar Flow ili na istoimenoj internetskoj usluzi.