Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Struktura izbornika

Struktura izbornika

Izbornicima pristupate i kroz njih se pomičete koristeći gumbe za GORE i DOLJE. Odabir ćete potvrditi pomoću gumba za POČETAK, a vraćate se pomoću gumba za NATRAG.

My day (Moj dan)

Vaš cilj za dnevne aktivnosti vizualno je predstavljen krugom koji je ispunjen onoliko koliko ste aktivni. U izborniku My day (Moj dan) možete pronaći:

 • Vaše vrijeme spavanja i trenutni san. Ako ga nosite noću, M430 će pratiti vaše spavanje. Prepoznat će kada zaspite i kada se probudite te će prikupljati podatke za dubinsku analizu u aplikaciji Polar Flow i na istoimenoj internetskoj usluzi. Više informacija pronaći ćete u odjeljku Praćenje spavanja.
 • Ukupna aktivnost za vaš dan i upute kako da ostvarite cilj za dnevne aktivnosti. Više informacija pronaći ćete u Praćenje aktivnosti 24/7.
 • Vježbanja koja ste završili tijekom dana. Sažetak vježbanja možete otvoriti pritiskom na gumb za POČETAK.
 • Sva planirana vježbanja izrađena za određeni dan na internetskoj usluzi Polar Flow ili u istoimenoj aplikaciji. Pritiskom na gumb za POČETAK možete započeti planirano vježbanje i otvoriti prošla vježbanja kako biste pregledali njihove pojedinosti.
 • Ako tijekom dana izvršite Test kondicije, rezultat će biti prikazan u području My Day (Moj dan).
 • Svi događaju u danu. U Polar Flow zajednici na stranici flow.polar.com možete stvarati događaje i pridruživati im se.

Diary (Dnevnik)

U stavci Diary (Dnevnik) možete pregledati trenutni tjedan, prethodna četiri i sljedeća četiri tjedna. Odaberite dan za koji želite pogledati sve vaše aktivnosti i vježbanja sažetak svih odrađenih vježbanja i testova. Možete vidjeti i vaša planirana vježbanja.

Settings

U stavci Settings (Postavke) možete urediti sljedeće:

 • Sport profiles (Sportski profili)
 • Physical settings (Tjelesne postavke)
 • General settings (Opće postavke)
 • Watch settings (Postavke sata)

Više informacija pronaći ćete u Postavke.

Test kondicije

Jednostavno izmjerite razinu kondicije s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu dok ležite i opuštate se.

Više informacija pronaći ćete u odjeljku Test kondicije s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu.

Tajmeri

U stavci Timers (Tajmeri) ćete pronaći:

 • Stopwatch: Možete upotrebljavat M430 kao štopericu. Pokrenite štopericu pritiskom START. Za dodavanje kruga ponovno pritisnite START. Za privremeno zaustavljanje štoperice pritisnite BACK. Za poništavanje štoperice pritisnite i držite LIGHT.
 • Interval timer (Tajmer intervala): Postavite tajmere intervala ovisne o vremenu i/ili udaljenosti ako želite precizno mjeriti radne i faze oporavka tijekom vježbanja u intervalima. Više informacija pronaći ćete u Započinjanje vježbanja.
 • Finish time estimator (Program za procjenu završnog vremena): Ostvarite ciljno vrijeme za postavljenu udaljenost. Postavite udaljenost za vježbanje, a M430 će na temelju vaše brzine procijeniti završno vrijeme. Više informacija pronaći ćete u Započinjanje vježbanja.

Favoriti

U Favorites (Favoriti) ćete pronaći ciljeve vježbanja koje ste spremili kao favorite na internetskoj usluzi Flow.

Više informacija pronaći ćete u Favoriti.

Moja brzina otkucaja srca

U području My Heart rate (Moja brzina otkucaja srca) možete provjeriti vašu trenutnu brzinu otkucaja srca bez započinjanja vježbanja. Jednostavno stegnite narukvicu, pritisnite gumb za POČETAK i u trenutku ćete vidjeti vašu trenutnu brzinu otkucaja srca. Za izlaz pritisnite gumb za NATRAG.