Nalazite se ovdje: Značajke > Sportski profili

Sportski profili

Sportski profili su mogućnosti za odabir spotova na uređaju M430. Izradili smo četiri zadana sportska profila za M430, ali u aplikaciji Polar Flow ili na istoimenoj internetskoj usluzi možete dodavati nove sportske profile za vašu upotrebu i sinkronizirati ih s uređajem M430 – na taj način stvarate popis svih vašim omiljenih sportova.

Osim toga, za svaki sportski profil možete namjestiti posebne postavke. Primjerice, možete izraditi prilagođene prikaze vježbanja za svaki sport kojim se bavite i odabrati podatke koji će se prikazivati dok vježbate: samo vaša brzina otkucaja srca ili samo brzina i prijeđena udaljenost – što god najviše odgovara vama i potrebama vašeg vježbanja.

Istodobno možete imati najviše 20 sportskih profila na uređaju M430. Broj sportskih profila u mobilnoj aplikaciji Polar Flow i u istoimenoj internetskoj usluzi nije ograničen.

Više informacija pronaći ćete u odjeljku Sportski profili na usluzi Flow.

Korištenje sportskih profila vam omogućava praćenje vaših aktivnosti i napretka u različitim sportovima. Pregledajte svoju povijest vježbanja i pratite napredak na internetskoj usluzi Flow.

Zapamtite da u će određenom broju unutarnjih sportova, grupnih sportova i timskih sportova postavka HR vidljiv drugim uređajima biti omogućena po zadanim postavkama. To znači da kompatibilni uređaji koji koriste Bluetooth Smart bežičnu tehnologiju, npr. dvoranska oprema, mogu otkriti puls vašeg srca. Možete provjerite koji profili po zadanoj postavci imaju omogućeno emitiranje preko Bluetooth veze u popisu Polar sportskih profila. Bluetooth emitiranje možete omogućiti i onemogućiti u postavkama sportskih profila.