Nalazite se ovdje: Polar Flow > Korisnički priručnik za Polar M430 | Internetska usluga Polar Flow

Internetska usluga Polar Flow

Na internetskoj usluzi Polar Flow možete planirati i detaljno analizirati vježbanje i tako saznati više o vašoj izvedbi. Postavite i prilagodite M430 tako da savršeno bude usklađen s potrebama vašeg vježbanja – to ćete učiniti dodavanjem sportskih profila i uređivanjem njihovih postavki. Osim toga, najbitnije stavke vašeg vježbanja možete i podijeliti s vašim prijateljima u Flow zajednici, možete se prijaviti na satove u vašem klubu i tako polaziti osobno prilagođen program za događaj trčanja.

Internetska usluga Polar Flow prikazuje postotak ispunjenosti vašeg cilja za dnevne aktivnosti i pojedinosti o vašim aktivnostima te vam pomaže da shvatite kako vaše svakodnevne navike i odluke utječu na vaše opće stanje.

Uređaj M430 možete postaviti pomoću računala na stranici flow.polar.com/start. Tamo ćete biti usmjereni na preuzimanje i instalaciju softvera FlowSync za sinkroniziranje podataka između uređaja M430 i internetske usluge te na izradu korisničkog računa za internetsku uslugu. Ako ste postavljanje izvršili pomoću mobilnog uređaja i aplikacije Flow, moći ćete se prijaviti na internetsku uslugu Flow s akreditivima koje ste izradili tijekom postavljanja.

Feed (Praćenje)

U stavci Feed (Praćenje) možete vidjeti što ste vi i vaši prijatelji radili u zadnje vrijeme. Pogledajte naše najnovije preglede vježbanja i aktivnosti, podijelite svoja najveća dostignuća, komentirajte i izrazite sviđanje za aktivnosti vaših prijatelja.

Explore (Istraži)

U Explore (Istraži) možete pregledati kartu i podijeljena vježbanja drugih korisnika uz podatke o ruti. Osim toga, možete i oživiti rute drugih osoba kako biste vidjeli na kojim mjestima su se dogodile najbitnije stavke.

Diary (Dnevnik)

U stavci Diary (Dnevnik) možete vidjeti vaše dnevne aktivnosti, spavanje, planirana vježbanja (ciljeve vježbanja) te pregledati prethodne rezultate vježbanja.

Progress (Napredak)

U stavci Progress (Napredak) možete pratiti svoj razvoj prema izvještajima.

Izvještaji o vježbanju su praktičan način praćenja vašeg napretka u vježbanju tijekom dužeg vremenskog razdoblja. U tjednim, mjesečnim i godišnjim izvještajima možete odabrati sport o kojemu želite izvještaj. U prilagođenom razdoblju možete odabrati razdoblje i sport. S padajućih popisa odaberite vremensko razdoblje i sport pa pritisnite ikonu kotača kako biste odabrali podatke koje želite pregledati na grafu izvještaja.

Pomoću izvještaja o aktivnostima možete pratiti dugoročni trend vaših dnevnih aktivnosti. Možete odabrati pregled dnevnih, tjednih i mjesečnih izvještaja. Osim toga, u izvještaju o aktivnostima možete vidjeti vaše najbolje dane u pogledu dnevnih aktivnosti, napravljene korake, utrošene kalorije i spavanje za odabrano razdoblja.

Izvještaj o indeksu trčanja je alat koji pomaže u dugoročnom praćenju napretka vašeg indeksa trčanja te u procjeni uspješnosti u utrci na 10K ili u polumaratonu.

Zajednica

U Flow Groups (Flow grupe), Clubs (Klubovi) i Events (Događaji) možete pronaći ostale vježbače koji vježbaju za isti događaj ili u istom rekreacijskom klubu kao i vi. A možete i izraditi vlastitu grupu za osobe s kojima želite vježbati. Možete podijeliti svoja vježbanja i savjete o istom, komentirati rezultate vježbanja drugih članova i biti dijelom Polar zajednice. U Flow klubovima možete vidjeti rasporede satova i prijaviti se za iste. Prijavite se i pronađite motivaciju u društvenim zajednicama za vježbanje.

Programi

Polarov program trčanja je prilagođen vašem cilju, temelji se na Polarovim zonama brzine otkucaja srca, a u obzir uzima vaše osobine i učestalost vježbanja. Program je inteligentan, prilagođava se sukladno vašem razvoju. Polarove programe trčanja možete koristiti za utrke na 5.000, 10.000 metara, polumaraton i maraton, a sastoji se od dvije do pet vježbi trčanja tjedno, ovisno o samom programu. Iznimno je jednostavan!

Za podršku i dodatne informacije o korištenju internetske usluge Flow idite na support.polar.com/en/support/flow.