Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Korisnički vodič za Polar M430

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da počnete koristiti vaš novi M430. Video vodiče i česta pitanja za M430 pronaći ćete na support.polar.com/en/M430.

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju Polar M430!

Polar M430 je GPS sat za trčanje s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu, naprednim Polarovim značajkama vježbanja i praćenjem aktivnosti 24/7. Uređaj M430 daje prilagođene smjernice i povratne informacije za vježbanje i dnevne aktivnosti i tako pomaže u ostvarivanju vaših ciljeva. Pomoću kompaktno upakiranog integriranog GPS-a moći ćete pratiti vaš tempo trčanja, prijeđenu udaljenost, nadmorsku visinu i rutu. Kada funkcija GPS nije dostupna, M430 će brzinu i udaljenost pratiti na temelju pomicanja vašeg ručnog zgloba.

Nećete morati nositi zaseban senzor brzine otkucaja srca; jednostavno uživajte u trčanju s mjerenjem brzine otkucaja srca na ručnom zglobu, koje je spremno uvijek kada ste i vi.

Praćenje aktivnosti 24/7 omogućuje da pratite aktivnosti iz svog svakodnevnog života. Saznajte kako one utječu na vaše zdravlje i iskoristite savjete za ostvarivanje cilja za dnevne aktivnosti. I budite u toku uz pametne obavijesti; na uređaju M430 primat ćete upozorenja za dolazne pozive, poruke i aktivnosti aplikacija na telefonu.

Iskoristite sve prednosti uređaja M430

Povežite se s Polar ekosustavom i izvucite najviše iz uređaja M430.

Aplikaciju Polar Flow nabavite na usluzi App Store® ili Google PlayTM. Sinkronizirajte M430 s aplikacijom Flow nakon vježbanja i dobit ćete pristup brzom pregledu i povratnim informacijama o rezultatima vježbanja i izvedbi. U aplikaciji Flow također možete provjeriti kako ste spavali i koliko ste bili aktivni tijekom dana.

Sinkronizirajte podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow pomoću softvera FlowSync na računalu ili putem aplikacije Flow. Na internetskoj usluzi možete planirati vježbanje, pratiti svoja dostignuća, dobivati smjernice i pregledati detaljnu analizu rezultata vježbanja, aktivnosti i spavanja. Neka svi vaši prijatelji budu upoznati s vašim dostignućima, pronađite druge vježbače i pronađite motivaciju u društvenim zajednicama za vježbanje. Sve to pronaći ćete na flow.polar.com.