Nalazite se ovdje: Postavke > Ažuriranje firmvera

Ažuriranje firmvera

Firmver uređaja M430 možete sami ažurirati. Ažuriranja firmvera se izvode kako bi se poboljšala funkcionalnost uređaja M430. Ona mogu sadržati poboljšanja postojećih značajki, potpuno nove značajke ili rješenja za programske greške. Preporučujemo da ažurirate firmver uređaja M430 svaki put kada je dostupna nova verzija.

Tijekom ažuriranja firmvera nećete izgubiti podatke: Prije početka ažuriranja, podaci s uređaja M430 sinkronizirat će se s internetskom uslugom Flow.

Pomoću mobilnog uređaja ili tableta

Firmver možete ažurirati pomoću mobilnog uređaja, ako mobilnu aplikaciju Polar Flow koristite za sinkroniziranje podataka o vježbanju i aktivnostima. Aplikacija će vas obavijestiti ako je dostupno ažuriranje i vodit će vas kroz postupak. Preporučamo priključiti M430 u izvor napajanja prije početka ažuriranja kako ne bi došlo do smetnji u postupku ažuriranja.

Ažuriranje firmvera bežičnim putem može trajati do 20 minuta, ovisno o vezi.

Pomoću računala

Uvijek kada je dostupna nova verzija firmvera, softver FlowSync će vas o tome obavijestiti nakon povezivanja uređaja M430 s računalom. Ažuriranja firmvera preuzimaju se putem softvera FlowSync.

Ažuriranje firmvera:

  1. Priključite M430 u računalo.
  2. FlowSync će započeti sinkronizaciju vaših podataka.
  3. Nakon sinkronizacije, bit ćete upitani želite li ažurirati firmver.
  4. Odaberite Yes (Da). Instalirat će se novi firmver (to može potrajati 10 minuta), a uređaj M430 će se ponovno pokrenuti. Pričekajte završetak ažuriranja firmvera, tek tada odvojite M430 od uređaja.