Vi ste tukaj: Lastnosti > Route Guidance (Vodenje po poti)

Route Guidance (Vodenje po poti)

Funkcija vodenja po poti vas vodi po poteh, ki ste jih shranili v prejšnjih vadbah, ali poteh, ki so jih shranili in delili drugi uporabniki spletne storitve Flow. Lahko izberete izhodiščno točko poti, končno točko poti ali najbližjo točko na poti (sredina poti). Najprej vas bo ura vodila do izbrane izhodiščne točke na poti. Ko ste na poti, vas bo ura vodila po poti in skrbela, da ostanete na njej. Samo sledite navodilom na zaslonu. Na spodnji strani zaslona lahko vidite, kolikšna razdalja je še pred vami.

Dodajanje poti na uro

Dodajanje poti na uro morate pot shraniti med priljubljene v raziskovalnem pogledu spletne storitve Flow ali v analiznem pogledu vaše vadbe in storitev sinhronizirati z vašo uro. Za informacije glejte Favorites (Priljubljeno).

Prični vadbo z vodenjem po poti

  1. V načinu pred vadbo pritisnite gumb LUČKA ali za vstop v hitri meni.
  2. Na seznamu izberite Routes (Poti) in nato izberite pot, po kateri želite iti.
  3. Izberite, kje želite začeti pot: Start point (izhodiščna točka), Mid-route (sredina poti), End point to reverse direction (končna točka v nasprotni smeri) ali Mid-route to reverse direction (sredina poti v nasprotni smeri). Morda boste morali umeriti kompas na uri. Za umerjanje sledite navodilom na zaslonu.
  4. Izberite športni profil, ki ga želite uporabiti, in začnite z vadbo.
  5. Ura vas bo vodila po poti. Ko pridete do začetne točke, se na uri prikaže napis Route start found (Začetna točka poti najdena), in že ste pripravljeni na začetek.

Na koncu poti se prikaže napis Route-end point reached (Končna točka poti dosežena).

Vodenje na zaslonu

  • Puščica kaže v pravo smer
  • Ko se premikate po poti, se prikaže nov del poti
  • Preostala razdalja