Vi ste tukaj: Nastavitve > Ponovni zagon in ponastavitev

Ponovni zagon in ponastavitev

Če imate težave pri uporabi ure, jo lahko ponovno zaženete. Ob ponovnem zagonu se iz ure ne bodo izbrisale nastavitve ali vaši osebni podatki.

Vnovični zagon ure

Na svoji uri pojdite na Settings (Nastavitve) > General settings (Splošne nastavitve) > About your watch (O vaši uri). Pomaknite se navzdol do Restart your watch (Ponovni zagon ure). Pritisnite gumb OK in zatem še enkrat OK, da potrdite ponovni zagon.

Uro lahko ponovno zaženete tako, da pritisnete in 10 sekund zadržite gumb OK.

Ponastavitev ure na tovarniške nastavitve

Če s ponovnim zagonom ure niste odpravili težave, lahko ponastavite tovarniške nastavitve ure. Upoštevajte, da boste s ponastavitvijo ure na tovarniške nastavitve izbrisali vse osebne podatke in nastavitve ter jo boste morali znova nastaviti skladno s svojimi željami. Vsi podatki v uri, ki ste jih sinhronizirali z računom Flow, so na varnem. Tovarniško ponastavitev lahko izvedete tudi s FlowSync ali uro.

Tovarniška ponastavitev s FlowSync

  1. Obiščite flow.polar.com/start ter v računalnik prenesite in nato namestite programsko opremo Polar FlowSync za prenos podatkov.
  2. Uro priključite v USB-vhod računalnika.
  3. Odprite nastavitve v FlowSync.
  4. Pritisnite gumb Factory Reset (Tovarniška ponastavitev).
  5. Če za sinhronizacijo uporabite aplikacijo Polar Flow, v svojem telefonu preverite seznam seznanjenih naprav Bluetooth in z njega odstranite svojo uro.

Nato znova nastavite uro prek mobilnega telefona ali računalnika. Za nastavitev morate uporabiti isti račun Polar, ki ste ga uporabili pred ponastavitvijo.