Vi ste tukaj: Polar Flow > Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow vam omogoča, da načrtujete in analizirate vsako podrobnost vadbe ter spoznate več o svoji zmogljivosti. Nastavite in prilagodite uro, da bo popolnoma ustrezala vašim vadbenim zahtevam tako, da dodajate športne profile in urejate njihove nastavitve. Najboljše dosežke svoje vadbe lahko delite tudi s svojimi prijatelji v skupnosti Flow, se prijavite na skupinske vadbe skupnosti in prejmete prilagojeni vadbeni program za tekaški dogodek.

Spletna storitev Polar Flow vam kaže tudi odstotek vašega doseženega dnevnega cilja dejavnosti in podrobnosti vaše dejavnosti ter vam pomaga razumeti, kako vaše dnevne navade in odločitve vplivajo na vaše dobro počutje.

Uro lahko nastavite prek računalnika na spletni strani flow.polar.com/start. Tam bodo na voljo navodila za prenos in namestitev programske opreme FlowSync za sinhronizacijo podatkov med vašo uro in spletno storitvijo ter za ustvarjanje uporabniškega računa za spletno storitev. Če sta nastavitev opravili z mobilno napravo in aplikacijo Flow, se lahko v spletno storitev Flow prijavite s svojimi poverilnicami, ki ste jih ustvarili med nastavitvijo.

Vir

V razdelku Feed (Vir) si lahko ogledate, kaj ste počeli pred kratkim ter kaj počnejo vaši prijatelji. Oglejte si povzetke zadnje vadbe in dejavnosti, delite svoje najboljše dosežke, komentirajte in všečkajte dejavnosti svojih prijateljev.

Dnevnik

V možnosti Diary (Dnevnik) si lahko ogledate svojo dnevno dejavnost, spanec, načrtovane vadbe (vadbene cilje) ter pregledate pretekle rezultate vadbe.

Napredek

V razdelku Progress (Napredek) lahko sledite svojemu razvoju s poročili.

Poročila o vadbi so pripravna za sledenje napredku pri vadbi v daljših obdobjih. V tedenskem, mesečnem in letnem poročilu lahko izberete šport za poročilo. V prilagojenih obdobjih lahko izbirate obdobje in šport. Iz spustnega seznama si zberite časovno obdobje in šport za poročilo, pritisnite na ikono kolesa in izberite, katere podatke želite videti v grafu poročila.

S pomočjo poročil o vadbi lahko spremljate dolgoročni trend vaše dnevne dejavnosti. Ogledate si lahko dnevno, tedensko ali mesečno poročilo. V poročilu o dejavnosti si lahko ogledate tudi dneve, v katerih ste bili v izbranem časovnem obdobju najbolj uspešni glede dejavnosti, števila korakov, kalorij in spanca.

Poročilo Running Index (Tekaški indeks) je orodje, ki vam pomaga spremljati dolgoročen razvoj tekaškega indeksa in vam npr. oceniti, kakšen čas bi dosegli na 10-kilometrskem teku ali polmaratonu.

V poročilu Kardio obremenitev lahko spremljate, kako se vaša kardio obremenitev sčasoma povečuje in, kako so se vaše vadbene obremenitve spreminjale v zadnjem tednu ali zadnjih nekaj mesecih. Spremljanje razvoja kardio obremenitve vam pomaga razumeti, kako vaše pretekle vadbe vplivajo na vašo trenutno zmogljivost, načrtovati prihodnje vadbe in nadalje izboljšati vašo telesno pripravljenost.

Skupnost

V možnosti Flow Groups (Skupine Flow), Clubs (Skupnosti) in Events (Dogodki) lahko poiščete osebe, ki se pripravljajo na isti dogodek ali pripadajo istemu klubu zdravja kot vi. Ustvarite lahko tudi lastno skupino oseb, s katerimi se želite povezati med vadbo. Delite lahko vadbe in nasvete za vadbo, komentirate rezultate vadbe drugih članov in postanete član skupnosti Polar. V skupnostih Flow si lahko ogledate razpored vadbe in se prijavite v posamezne vadbene skupine. Pridružite se in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo!

Programi

Tekaški program Polar je prilagojen vašemu cilju, ki temelji na območjih srčnega utripa Polar ter vaših telesnih značilnostih in zgodovini vadbe. Program je zasnovan pametno, saj se prilagaja skladno z vašim napredkom. Tekaški programi Polar so na voljo za 5-kilometrski ali 10-kilometrski tek, polmaraton in maraton ter so odvisno od programa sestavljeni iz dveh do petih tekaških vadb na teden. Izjemno preprosto je!

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow pojdite na support.polar.com/en/support/flow.