Vi ste tukaj: Polar Flow > Aplikacija Polar Flow

Aplikacija Polar Flow

V mobilni aplikaciji Polar Flow si lahko ogledate takojšnji vizualni prikaz podatkov vadbe in dejavnosti. Vadbo lahko načrtujete tudi v aplikaciji.

Podatki vadbe

Z aplikacijo Polar Flow lahko preprosto dostopate do informacij o vaših preteklih in načrtovanih vadbah ter ustvarite nove vadbene cilje. Izberete lahko, ali boste ustvarili hitri cilj ali cilj v fazah.

Pridobite hitri vpogled v svojo vadbo in takoj analizirajte vsako podrobnost lastne zmogljivosti. Oglejte si tedenske povzetke vaše vadbe v dnevniku vadb. Najboljše dosežke svoje vadbe lahko delite tudi s svojimi prijatelji s funkcijo Skupna raba slik (Skupna raba slik).

Podatki o dejavnosti

Pridobite podatke o vaši 24/7 dejavnosti. Spoznajte, koliko dejavnosti še morate opraviti, da dosežete svoj dnevni cilj dejavnosti, in kako ga boste dosegli. Oglejte si korake, opravljeno razdaljo v korakih in porabljene kalorije.

Podatki o spancu

Sledite svojemu spanju, da vidite, ali nanj vplivajo spremembe vsakodnevnih dejavnosti ter poiščite ustrezno ravnovesje med počitkom, dnevno dejavnostjo in vadbo. Z aplikacijo Polar Flow si lahko ogledate čas, količino in kakovost spanca.

Želeni čas spanca lahko nastavite tako, da opredelite želeno dolžino spanca. Ocenite lahko tudi kakovost spanca. Na podlagi vaših podatkov o spancu, želene dolžine spanca in oceno spanca boste prejeli povratne informacije o tem, kako ste spali.

Športni profili

V aplikaciji Flow lahko preprosto dodajate, urejate, odstranjujete in ponovno organizirate športne profile. V aplikaciji Flow in uri lahko shranite do 20 aktivnih športnih profilov.

Za več informacij glejte Športni profili v storitvi Polar Flow.

Skupna raba slik

S funkcijo skupne rabe slik v aplikaciji Flow lahko delite svoje slike, na katerih so navedeni podatki o vadbi, prek običajnih družabnih kanalov, kot sta Facebook in Instagram. Delite lahko obstoječo fotografijo ali posnamete novo in jo prilagodite s podatki o vadbi. Če ste med vadbo imeli vklopljeno funkcijo beleženja signala GPS, lahko posnamete posnetek vaše poti.

Začnite uporabljati aplikacijo Flow

Uro lahko nastavite s pomočjo mobilne naprave in aplikacije Flow.

Za začetek aplikacijo Flow prenesite iz spletne App Store ali Google Play v mobilno napravo. Za podporo in več informacij o uporabi aplikacije Polar Flow obiščite support.polar.com/en/support/Flow_app.

Pred prvo uporabo nove mobilne naprave (pametni telefon, tablični računalnik) je to napravo treba seznaniti z uro. Za več podrobnosti glejte Pairing (Združevanje).

Vaša ura po vadbi samodejno sinhronizira podatke o vadbi z aplikacijo Flow. Če ima vaš mobilni telefon internetno povezavo, se v spletno storitev Flow samodejno sinhronizirajo tudi vaši podatki o dejavnosti in vadbi. Z aplikacijo Flow je najlažje sinhronizirati vadbene podatke z ure prek spletne storitve. Za informacije o sinhronizaciji glejte Sinhronizacija.

 

Za več informacij in navodil o funkcijah aplikacije Flow obiščite stran za podporo aplikacije Polar Flow.