Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Navodila za uporabo Polar Vantage V

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri začetku uporabe vaše nove ure. Za ogled videa z navodili in pogostimi vprašanji pojdite na support.polar.com/en/vantage-v.

Uvod

Čestitke za nakup vaše nove naprave Polar Vantage V!

Polar Vantage V je premium naprava GPS za treninge različnih športov in triatlona s tehnologijo Polar Precision Prime sensor™ za natančno spremljanje srčnega utripa na zapestju tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Ura je opremljena z orodji, ki vam pomagajo podirati rekorde in dosegati zastavljene cilje: Idealna količina treninga za vašo optimalno zmogljivost z Training Load Pro , ki vam nudi holistični pogled na vaš trening z različnimi sistemi vašega telesa in kako to vpliva na storilnost. Edinstvena rešitev regeneracije Recovery Pro vam je v pomoč pri preprečevanju pretreniranosti in poškodb. Meri, kako se vaše telo obnavlja in nudi informacije o regeneraciji in smernice.

Polarjeva Vantage V je prva ura za več športov ki meri moč za tek na zapestju. Moč za tek je odlično dopolnilo merjenju srčnega utripa - pomaga namreč meriti zunanjo obremenitev med vašim tekom. Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot so Running Index in Program teka. Izberite svoj najljubši šport med več kot 130 možnostmi in si prilagodite nastavitve posameznega športa.

Funkcija neprekinjenega beleženja srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled vaše dnevne aktivnosti.

Z uro Vantage V lahko s funkcijo Recovery Pro ali Nightly Recharge izberete svoj način spremljanja regeneracije, ki najbolje ustreza vam in vašim ciljem. Edinstvena rešitev regeneracije Recovery Pro vam je v pomoč pri preprečevanju pretreniranosti in poškodb. Meri, kako se vaše telo obnavlja in nudi informacije o regeneraciji in smernice. Nightly Recharge™ je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ nadzoruje vaše faze spanca (REM, plitek in globok spanec) ter vam pošilja povratne informacije o vašem spancu in rezultat spanca. Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vgrajene programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite njeno najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure z novimi funkcijami in izboljšavami.

Izkoristite vse prednosti svoje naprave Vantage V

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo uro po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti, in delite svoje uspehe s prijatelji. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo dejavnost za ves dan.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, dobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako izvajajo vadbo, in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.