Vi ste tukaj: Lastnosti > Želena hitrost

Želena hitrost

Funkcija Race Pace (Želena hitrost) vam pomaga ohranjati enakomeren tempo, da boste lažje dosegli želeni čas za nastavljeno razdaljo. Določite, na primer, želeni čas (denimo 45 minut) za 10-km tek in spremljajte, za koliko boste izboljšali oziroma zaostali za tem časom glede na prednastavljeno vrednost.

Želeno hitrost lahko nastavite v svoji uri Vantage ali v spletni storitvi Flow oziroma aplikaciji in jo sinhronizirate s svojo uro.

Če ste nastavili želeno hitrost za posamezni dan, vam ura Vantage predlaga, da jo aktivirate, ko vstopite v način pred vadbo.

Nastavite želeno hitrost v svoji uri Vantage

Želeno hitrost lahko nastavite v hitrem meniju načina pred vadbo.

  1. Zaženite način pred vadbo, tako da v časovnem pogledu pritisnete in zadržite gumb OK (V redu) ali da pritisnete gumb BACK (Nazaj), da prikažete glavni meni in izberete Start training (Prični trening).
  2. V načinu pred vadbo pritisnite ikono Quick Menu (Hitri meni) ali gumb LIGHT (Lučka).
  3. Na seznamu izberite možnost Race pace (Želena hitrost) in nastavite razdaljo ter trajanje. Pritisnite OK za potrditev. Ura prikaže tempo/hitrost, ki sta potrebna, če želite doseči želeni čas. Nato se ura povrne v način pred vadbo, tako da lahko začnete z vadbo.