Vi ste tukaj: Lastnosti > Smart Coaching > Dnevni vodič za trening FitSpark™

Dnevni vodič za trening FitSpark™

Vodič za trening FitSpark™ vključuje predhodno pripravljene dnevne vadbe na zahtevo, ki so priročno na voljo na vaši uri. Vadbe so prilagojene vaši telesni pripravljenosti, preteklo vadbo in stopnji regeneracije ter pripravljenosti glede na status Nightly Recharge za preteklo noč. FitSpark vam vsak dan ponudi 2 do 4 različne vadbe: ena, ki vam najbolj ustreza, in 1 do 3 druge možnosti, med katerimi lahko izbirate. Dnevno prejmete največ štiri predloge, kar pomeni skupno 19 različnih vadb. Predlogi vključujejo vadbe iz kategorij, kot so kardio vadba, vadba moči in podporne vaje.

Ko Recovery Pro uporabljate v svoji uri Vantage V, bo pri predlogih za dnevno vadbo s FitSpark upoštevan tudi rezultat ortostatičnega testa za posamezni dan.

Vadbe FitSpark so Polarjevi že vnaprej pripravljeni vadbeni cilji. Vadbe vključujejo navodila za izvajanje vaj in vodenjem po korakih v realnem času, ki vam pomagajo, da varno vadite in da pri tem uporabljate pravilno tehniko. Vse vadbe so časovno omejene in prilagojene vaši trenutni telesni pripravljenosti, zaradi česar so primerne za vsakogar, ne glede na telesno pripravljenost posameznika. Predlogi za vadbo FitSpark se posodobijo po vsaki vadbi (vključno z vadbami, opravljenimi brez funkcije FitSpark), ob polnoči in ko se zbudite. FitSpark poskrbi za vsestranski trening, pri čemer lahko izbirate med različnimi vrstami dnevnih vadb.

Vadba lahko vključuje določena tveganja. Pred začetkom rednega programa vadb preberite smernice Zmanjševanje nevarnosti med vadbo.