Vi ste tukaj: Za začetek > Posodobitev vdelane programske opreme

Posodobitev vdelane programske opreme

Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme se izvajajo, da bi izboljšale delovanje vaše ure. Vključujejo lahko povsem nove funkcijo, izboljšate obstoječih funkcij ali popravke virusov.

Če posodobite vdelano programsko opremo, ne boste izgubili nobenih podatkov. Pred začetkom posodobitve se podatki iz ure sinhronizirajo v spletno storitev Flow.

Prek mobilne naprave ali tablice

Vdelano programsko opremo lahko posodobite z mobilno napravo, če za sinhronizacijo podatkov o vadbi in dejavnosti uporabljate mobilno aplikacijo Polar Flow. Aplikacija vas obvesti, če je na voljo posodobitev in vas nato vodi skozi postopek posodobitve. Pred začetkom posodobitve je uro priporočeno vključiti v napajanje, s čimer zagotovite brezhiben postopek posodobitve.

Brezžično posodabljanje programa lahko traja do 20 minut, odvisno od povezave.

Prek računalnika

Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, vas aplikacija FlowSync o tem obvesti, ko uro povežete s svojim računalnikom. Posodobitve programa prenesete prek programske opreme FlowSync.

Za posodobitev programa:

  1. Uro s priloženim kablom priključite v računalnik. Prepričajte se, da se kabel zaskoči na mesto. Rob kabla poravnajte z režo na uri (označeno rdeče).

  2. FlowSync pričenja sinhronizirati vaše podatke.
  3. Po sinhronizaciji ste zaprošeni za posodobitev programa.
  4. Izberite Yes (Da). Nova vdelana programska oprema je nameščena (to lahko traja do 10 minut) in ura se ponovno zažene. Preden uro odklopite iz računalnika, počakajte, da se posodobitev vdelane programske opreme zaključi.