Vi ste tukaj: Lastnosti > Obvestila na mobilniku

Obvestila na mobilniku

Funkcija obvestil na mobilniku vam omogoča, da prejemate obvestila o vhodnih klicih, sporočilih in obvestilih aplikacij na svojo uro. Tako boste na uri prejeli enaka obvestila kot na zaslonu telefona. Obvestila na mobilnem telefonu so na voljo za telefone z operacijskim sistemom iOS in Android.

Če želite uporabiti obvestila na mobilnem telefonu, morate na telefon namestiti aplikacijo Flow in ga seznaniti z uro. Za navodila glejte poglavje z naslovom Seznanjanje mobilne naprave z uro

Vklop obvestil na mobilniku

Za vklop obvestil na mobilniku na uri izberite možnost Settings (Nastavitve) > General settings (Splošne nastavitve) > Phone notifications (Obvestila na mobilniku). Med treningom obvestila na mobilniku nastavite na Off (izključeno) ali On (vključeno). Med treningom ne boste prejemali obvestil.

Obvestila na mobilniku lahko nastavite tudi v aplikaciji Flow. Ko vključite obvestila, vašo uro sinhronizirajte z aplikacijo Polar Flow.

Upoštevajte, da se bosta baterija ure in telefona izpraznili hitreje, če so vklopljena obvestila na mobilniku, saj to pomeni, da je nenehno vklopljeno tudi omrežje Bluetooth.

Funkcija Ne moti

Če želite za nekaj časa izklopiti obvestila in opozorila o klicih, izberite možnost Do not disturb (Ne moti). Ko je funkcija vključena, v nastavljenem obdobju ne boste prejemali obvestil ali klicev.

Za vklop obvestil na mobilniku na uri pojdite na Settings (Nastavitve) > General settings (Splošne nastavitve) > Do not disturb (funkcija Ne moti). Izberite Off (Izklop), On (Vklop) ali On (22.00 - 7.00) (Vklop (22.00–7.00)) in obdobje, v katerem želite, da je funkcija »Ne moti« vključena. Izberite, kdaj se funkcija vklopi in kdaj izklopi.

Poglej obvestila

Kadar koli prejmete obvestilo, bo vaša ura vibrirala, na spodnjem delu zaslona pa se bo prikazala rdeča pika. Oglejte si obvestilo, tako da podrsate s spodnje strani zaslona ali obrnete zapestje in pogledate na uro takoj, ko zavibrira.

Kadar koli prejmete klic, bo vaša ura vibrirala in prikazala ime klicatelja. Na uri lahko tudi sprejmete ali zavrnete klic.

Obvestila na mobilnem telefonu lahko delujejo različno, odvisno od modela vašega telefona z operacijskim sistemom Android.