Vi ste tukaj: Nastavitve > Splošne nastavitve

Splošne nastavitve

Za pogled in urejanje vaših splošnih nastavitev pojdite v možnost Settings > General settings (Nastavitve > Splošne nastavitve).

V General settings (Splošnih nastavitvah) boste našli:

 • Pair and sync (Združi in sinhroniziraj)
 • Bike settings (Nastavitve kolesa) (Nastavitev je vidna le, če ste uro seznanili s senzorjem za kolesarjenje)
 • Continuous HR tracking (Neprekinjeno beleženje srčnega utripa)
 • Recovery feedback (Povratna informacija o regeneraciji)
 • Flight mode (Letalski način)
 • Do not disturb (Ne moti)
 • Phone notifications (Obvestila na mobilniku)
 • Units (Enote)
 • Training view color (Jezik)
 • About your watch (Več o uri)

Pair and sync (Združi in sinhroniziraj)

 • Seznani in sinhroniziraj telefon/Seznani senzor ali drugo napravo: Seznanite senzorje ali mobilne naprave s svojo uro. Sinhronizirajte podatke z aplikacijo Flow.
 • Paired devices (Združene naprave): Oglejte si vse naprave, s katerimi ste seznanili svojo uro. Te lahko vključujejo senzorje srčnega utripa, senzorje za tek ali kolesarjenje in mobilne naprave.

Nastavitve kolesa

Nastavitve kolesa so vidna le, če ste uro seznanili s senzorjem za kolesarjenje.

Wheel size (Velikost koles): Nastavite velikost koles v milimetrih. Navodila za merjenje velikosti kolesa najdete v razdelku Seznanjanje senzorjev z uro.

Crank length (Dolžina poganjala): Nastavite dolžino poganjala v milimetrih. Nastavitev je vidna le, če ste uro seznanili s senzorjem za moč.

Sensors in use (Senzorji v uporabi): Ogled vseh senzorjev, s katerimi ste povezali kolo.

Continuous HR tracking (Neprekinjeno beleženje srčnega utripa)

Funkcijo neprekinjenega beleženja srčnega utripa vklopite On (Vklop) ali izklopite Off (Izklop). Za več informacij glejte Neprekinjeno beleženje srčnega utripa.

Povratna informacija o regeneraciji

Izberite možnost On (Vklop) ali Off (Izklop). Ko je povratna informacija o regeneraciji vklopljena, vas bo ura pozvala, da načrtujete ortostatični test vsaj tri dni na teden. Izberite dneve in izberite Save (Shrani). Za informacije glejte Recovery Pro.

Flight mode (Letalski način)

Izberite možnost On (Vklop) ali Off (Izklop).

Pri letalskem načinu se prekine vsakršna brezžična komunikacija ure. Uro lahko še vedno uporabljate, vendar podatkov ne morete sinhronizirati z mobilno aplikacijo Polar Flow ali je uporabljati z drugimi brezžičnimi pripomočki.

Funkcija Do not disturb (Ne moti)

Izberite možnost Off (Izključeno), On (Vključeno) ali On (Vključeno) ( – ). Nastavite obdobje, v katerem je funkcija »ne moti« vključena. Izberite, kdaj se vklopi in kdaj izklopi. Ko je vklopljena, ne boste prejemali obvestil ali klicev. Onemogočena sta tudi gib za vklop osvetlitve zaslona in zvok.

Phone notifications (Obvestila na mobilniku)

Ko ne trenirate, obvestila na mobilniku nastavite na Off (izključite) ali On (vključite). Med vadbo ne boste prejemali obvestil.

Units (Enote)

Izberite metrične (kg, cm) ali imperialne (lb, ft) enote. Nastavite enote, ki se uporabljajo za izmero teže, višine, razdalje in hitrosti.

Training view color (Jezik)

Izberete lahko jezik, ki ga želite uporabljati z uro. Vaša ura podpira naslednje jezike: Bahasa Indonesia (Indonezijski jezik), Čeština (češčina), Dansk (danščina), Deutsch (nemščina), English (angleščina), Español (španščina), Français (francoščina), Italiano (italijanščina), Nederlands (nizozemščina), Norsk (norveščina), Polski (poljščina), Português (portugalščina), Русский (ruščina), Suomi (finščina), Svenska (švedščina) ali Türkçe (turščina).

About your watch (Več o uri)

Preverite ID ure kot tudi vdelane programske opreme, modela strojne opreme, datum izteka veljavnosti A-GPS in regulatorne oznake, ki so specifične za napravo Vantage V.

Restart your watch (Ponovni zagon ure): Če imate težave pri uporabi ure, jo lahko ponovno zaženete. Ob ponovnem zagonu se iz ure ne bodo izbrisale nastavitve ali vaši osebni podatki. Pritisnite gumb V REDU in nato še enkrat V REDU, da potrdite ponovni zagon. Uro lahko ponovno zaženete tako, da pritisnete in 10 sekund zadržite gumb V REDU.