Du är här: Komma igång > Installera din V650

Installera din V650

Gör installationen i Polar Flow webbtjänst. Där kan du fylla i alla fysiska uppgifter som krävs för noggranna träningsdata på en gång. Du kan också välja språk och få den senaste mjukvaran för din V650. För att göra installationen i Polar Flow webbtjänst behöver du en dator med Internetanslutning.

Alternativt kan du starta från enheten om du inte kan ta dig till en dator med en Internetanslutning direkt. Observera att enheten endast innehåller delar av inställningarna. För att vara säker på att du får njuta av din V650 när den är som bäst är det viktigt att du gör installationen i Polar Flow webbtjänst senare.

Installera i Polar Flow webbtjänst

1. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner Polar FlowSync-programmet som du behöver för att ansluta din V650 till Flow webbtjänst.
  2. Öppna installationspaketet och följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.
  3. När installationen är klar öppnas FlowSync automatiskt och ber dig att ansluta din Polar-produkt.
  4. Aktivera din V650 genom att trycka på sidoknappen i ett par sekunder.
  5. Anslut V650 i datorns USB-port med USB-kabeln. Låt din dator istallera USB-drivenheter om den föreslår det.
  6. Flow webbtjänst öppnas automatiskt i din webbläsare. Skapa ett Polar-konto eller logga in om du redan har ett. Fyll i din fysiska inställningar noggrant eftersom de har en effekt på kaloriberäkning och andra Smart Coaching-funktioner.
  7. Klicka på Spara för at slutföra installationen. FlowSync börjar synkronisera data till din V650. Vänta tills synkroniseringen är klar innan du klopplar från din V650. FlowSync-status ändras till slutförd när synkroniseringen är klar.

Språken du kan välja i Polar Flow webbtjänst är:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi eller Svenska.

Installation från enheten

Anslut V650 i datorns USB-port eller en USB-laddare med kabeln som levererades i paketet. Aktivera din V650 genom att trycka på sidoknappen. Första gången du gör det tar din V650 dig igenom en första installationsprocess.

1. Börja genom att välja ditt språk bland följande alternativ: Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Português, Suomi, Svenska, 日本語 eller 简体中文. Om ditt språk inte syns ska du svepa uppåt för att bläddra genom listan. Välj ett språk genom att trycka på det. Fältet blir rött. Bekräfta och fortsätt till följande inställning genom att trycka på längst ner på skärmen.
  2. Enheter: Välj metriska (kg/cm) eller eng/am. (lb/ft) enheter.
  3. Använd GPS-tid: Om du vill att V650 ska läsa Coordinated Universal Time (UTC) från GPS-satelliterna ska du markera rutan och välja den UTC-tidszon som är närmast dig.
  4. Tid på dygnet: Ändra tidsformat genom att trycka på 12h/24h (1). Valt tidsformat visas i vitt. Om du väljer tidsformatet 12h ska du också välja AM (f.m.) eller PM (e.m.) (2). Ställ sedan in den lokala tiden.

5. Datum: Ange aktuellt datum.
  6. Kön: Välj Man eller Kvinna.
  7. Längd: Ställ in din längd.
  8. Längd: Ange din vikt.
  9. Födelsedatum: Ange ditt födelsedatum.
  10. Ändra dina inställningar genom att trycka på längst ner på skärmen för att återvända till önskad inställning. Godkänn inställningarna genom att trycka på . V650 går till huvuddisplayen.

För att få så exakta och personliga träningsdata som möjligt är det viktigt att du är noggrann med de personliga inställningarna såsom din ålder, vikt och kön.