Du är här: Träning > Tillbaka till start

Tillbaka till start

Funktionen Tillbaka till start visar vägen tillbaka till startpunkten. När V650 hittar GPS-satellitsignalerna i början av träningspasset sparas din position som en startpunkt.

Gör följandde när det är dags att återvända till startpunkten:

• Bläddra till displayen TILLBAKA TILL START.
  • Fortsätt att röra på dig så att V650 kan visa vilken riktning du ska ta. En pil kommer att peka i riktningen mot din startpunkt.
  • Du kommer tillbaka till startpunkten genom att navigera i pilens riktning.
  • V650 visar även avståndet (fågelvägen) mellan dig och startpunkten.

Ha alltid en karta till hands i fall V650 förlorar satellitsignalen eller batteriet tar slut.

Funktionen använder GPS-funktionen. Aktivera GPS i inställningarna för sportprofilen. För instruktioner, se Sportprofiler.