Du är här: Komma igång > Introduktion

Polar V650 Användarhandbok

Introduktion

Grattis till din nya V650! V650 är utformad för den mest ambitiösa cyklisten och hjälper dig cykla med säkerhet och nå din fulla potential.

Denna användarhandbok innehåller fullständiga instruktioner för att hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din nya träningspartner. För att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/en/support/v650.

V650

Se träningsdata, som puls, hastighet, sträcka och höjd med en snabb blick på den stora skärmen.

USB-kabel

Använd USB-kabeln för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din V650 och Polar Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Bluetooth® Smart pulssensor*

Se din puls i realtid i din V650 under dina träningspass. Dina pulsdata används även för att analysera hur ditt träningspass gick.

*Ingår endast i V650 med pulssensor. Du behöver inte oroa dig om du köpte din V650 utan en pulssensor. Du kan alltid köpa en pulssensor senare.

Programmet Polar FlowSync

Med Flowsync-programmet kan du synkronisera data mellan din V650 och Flow webbtjänst på din dator via USB-kabeln. Gå till flow.polar.com/start för att ladda ner och installera programmet Polar FlowSync.

Polar Flow webbtjänst

Planera och analysera varje detalj i din träning, anpassa din enhet och lär dig mer om dina träningsresultat på polar.com/flow.